Κανείς δεν πρέπει να μιλάει αυτές τις ώρες καθώς το κάθετι μπορεί να αποβεί μοιραίο για την υπόθεση της απαγωγής του γνωστού επιχειρηματία.

Πολύς λόγος γίνεται αυτές τις ημέρες στην κοινωνία της Κρήτης για το θέμα που αφορά στην απαγωγή του γνωστού επιχειρηματία.

Παντού και όλος ο κόσμος αυτό συζητά μιας και δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοια φαινόμενα στο νησί.

Ετσι, σε μία πρωινή κουβέντα με ρώτησε ένας φίλος «…μα γιατί δεν μιλάει κανείς για την απαγωγή, γιατί δεν ψάχνετε εσείς τα ΜΜΕ το θέμα, να βγάλετε πληροφορίες να ενημερωθούμε;».

Δεν μιλάει κανείς φίλε Μανώλη, γιατί απλά δεν πρέπει να μιλήσει. Και δεν πρέπει να μιλήσει γιατί απλά μία ανθρώπινη ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο, γιατί κάποιοι δίνουν μία μάχη αυτές τις ημέρες να βγάλουν απο μία δύσκολη κατάσταση ένα συνάνθρωπο μας που κινδυνέυει.

Σίγουρα όλα τα ΜΜΕ κάνουν την έρευνα τους και όπως και εμείς, σίγουρα και άλλοι συνάδελφοι έχουν πληροφορίες, που όμως δεν πρέπει να δημοσιευτούν.

Και απορώ γιατί κάποια από τα ΜΜΕ μικρά και μεγάλα, έδωσαν το όνομα του επιχειρηματία στη δημοσιότητα και μάλιστα με λεπτομέρειες για την περιουσία του και άλλα στοιχεία, χωρίς όμως να σκεφτούν ότι αυτά τα στοιχεία ίσως να είναι καθοριστικά για την εξέλιξη της υπόθεσης, τη συμπεριφορά τω απαγωγέων, ίσως σαμποτάρουν τις προσπάθειες της αστυνομίας και τις προσπάθειες της οικογένειας του απαχθέντος.

Χαίρομαι που στην πλειοψηφία τους τα ΜΜΕ της Κρήτης κράτησαν χαμηλό προφίλ στο θέμα, δείχνοντας ότι σέβονται απόλυτα τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια του γνωστού και αγαπητού για πολλούς, Κρητικού επιχειρηματία.

Ας αφήσουμε λοιπόν τις αρμόδιες αρχές να κάνουν την δουλειά τους απερίσπαστα και ευχή όλων είναι η ιστορία να έχει θετική κατάληξη και να γυρίσει γρήγορα ο άνθρωπος στην οικογένεια του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook