Το έχουμε πει και το έχουμε ξαναπεί. Ορισμένες περιοχές από τους πρώην περιαστικούς δήμους αποτελούν για τον δήμο Χανίων, περιοχές ενός κατώτερου Θεού που έχουν αφεθεί στην τύχη τους, στον αυτόματο…

Μια από αυτές τις περιοχές είναι η Σούδα, ένας μεγάλος δήμος, με το επιβατηγό, εμπορικό λιμάνι που τα τελευταία χρόνια αποτελεί και λιμάνι κρουαζιερόπλοιων που φέρνουν χιλιάδες τουρίστες στα Χανιά.

Αυτά όμως είναι ψιλά γράμματα για τον δήμο Χανίων ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να αφήνει τους δρόμους της Σούδας σε άθλια κατάσταση (δεν είναι η μόνη περιοχή) και να υποδέχεται τώρα τους τουρίστες των κρουαζιερόπλοιων με λακκούβες.

Γιατί δεν γίνονται εργασίες αποκατάστασης της ασφάλτου στη Σούδα σε μια περιοχή που αποτελεί λόγω λιμανιού, πύλη εισόδου στα Χανιά;

Δείτε τις φωτογραφίες αλλά και το σχόλιο αναγνώστη για τους γεμάτο λακκούβες δρόμους της Σούδας:

“Τι και αν ξεκίνησε η τουριστική περίοδος , τι και αν ήρθαν τα πρώτα κρουαζιερόπλοια η εικόνα στην περιοχή της Σούδας και μάλιστα στους πιο κεντρικούς δρόμους της  εδώ και καιρό δεν λέει να αλλάξει… Η τοπική Ενότητα Σούδας μήπως πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της πριν έχουμε κάποιο σοβαρό περιστατικό…..;;;;;;;; Ας δούμε μερικές λακκούβες “θάνατο” για πεζούς και οχήματα…..”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook