Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε ξανά η ΠΑΕ Πλατανιάς, που φιλοξένησε στη σουίτα που της παραχωρήθηκε στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, παιδιά που νοσηλεύονται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Η ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, έδειξε για ακόμα μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, καθώς φιλοξένησε στη σουίτα που της είχε παραχωρηθεί στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, παιδιά που νοσηλεύονται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Τα παιδιά παρακολούθησαν την αναμέτρηση της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, με την ΠΑΕ Πλατανιάς να υλοποιεί μια υπόσχεση που είχε δώσει σε πρόσφατη επίσκεψη των παικτών και του τεχνικού επιτελείου στο Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Ωνάσειου, να βρεθεί ξανά κοντά τους, αυτή τη φορά όμως στο γήπεδο.

Τα παιδιά συνόδεψαν ο κ.Ιωάννης Κριαράς, Πνευμονολόγος, Επιμελητής Α΄ Καρδιοχειρουργική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο κ.Ανδρέας Χατζής, Παιδοκαρδιοχειρουργός, Επιμελητής Α΄ Καρδιοχειρουργικό Τμήμα Παίδων και Συγγενών Καρδιοπαθειών και η κα. Αγγελική Μούτσου, Νοσηλεύτρια Επικοινωνίας, Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα και Συγγενών Καρδιοπαθειών και ο κ.Γρηγόρης Κοκολαντωνάκης εκ μέρους της ΠΑΕ Πλατανιάς.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, για την άψογη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook