Πρώτη ενημέρωση 9.57 / Τελευταία ενημέρωση 11.51

Τραγωδία στην άσφαλτο – Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου στα Χανιά μετά από ανατροπή του οχήματος – Ελαφρά τραυματισμένος ο συνοδηγός.

Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 10.00 στην εθνική οδό Χανίων – Κισσάμου όταν ανατράπηκε απορριμματοφόρο όχημα.

Το περιστατικό  συνέβη στο ύψος του Σταλού όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το απορριματοφόρο έχασε τον έλεγχο του οχήματος συκρούστηκε με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Στο όχημα εγκλωβίστηκε ο οδηγός ο οποίος αναύρθηκε πριν από λίγο (σημ 10.48) από τις δυνάμεις των πυροσβεστών. Νωρίτερα ο συνοδηγός καθώς και ο επιβάτης του ΙΧ με το οποίο τράκαρε το απορριματοφόρο, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι.

Το απορριμματοφόρο που είχε κατεύθυνση από Χανιά προς Κίσσαμο κάτω από συνθήκες που ερευνώνται συγκρούεται με το όχημα που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία το οποίο κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Κίσσαμο προς Χανιά.

Στη συνέχεια κινήθηκε ανεξέλεγκτο αρκετά μέτρα πιο μακριά χτυπώντας στο πλαϊνό κράσπεδο του δρόμου με αποτέλεσμα από την πρόσκρουση να πεταχτεί στην απέναντι πλευρά του αντίθετου ρεύματος και να ανατραπεί. Από τη σύγκρουση και την ανατροπή παρατηρήθηκαν αρχικά καπνοί στη μηχανή προκαλώντας ανησυχία για κίνδυνο ανάφλεξης, δεδομένου και τους γεγονότος ότι ο οδηγός είναι ακόμα εγκλωβισμένος μέσα. Ωστόσο φωτιά δεν προκλήθηκε τελικά. 

Στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της αστυνομίας. Αρχικά ξεκίνησε προσπάθεια να επαναφέρουν το όχημα σε όρθια θέση, τραβώντας το με ιμάντες που ήταν δεμένοι σε πυροσβεστικό όχημα.

 

 

Δυστυχώς, το δυστύχημα απέβη μοιραίο για τον οδηγό του απορριμματοφόρου ο οποίος μετά και τις προσπάθειες απεγκλωβισμού του ανασύρθηκε νεκρός.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δυο παιδιών

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σημείο που γύρισε και έπεσε το απορριμματοφόρο, βρισκόταν ένα παρατημένο κομμάτι τσιμεντόλιθου (όπως φαίνεται στη φωτο) πάνω στο οποίο έπεσε η πλευρά της πόρτας του οδηγού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook