Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, στο περιθώριο του Συνεδρίου για την κλιματική αλλαγή το οποίο πραγματοποιείται στις 6 και 7 Απριλίου στο Candia Maris, διοργανώνουν διήμερες εκδηλώσεις στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Στις εκδηλώσεις θα παραστούν το πρωί της Πέμπτης 6 Απριλίου, στις 09.30, ο Δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Βασίλης Λαμπρινός και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, μεταξύ άλλων.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμμετέχει το Ινστιτούτο Οδικής Συμπεριφοράς «Πάνος Μυλωνάς» την πρώτη μέρα και το «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης» της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης την δεύτερη, καθώς επίσης η Τροχαία Ηρακλείου, η Δημοτική Αστυνομία, η  Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Ε.Κ.Α.Β. Κρήτης, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηρακλείου, ο Σύλλογος ΑΜΕΑ Ηρακλείου, το Σωματείο Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ηρακλείου, μέλη του Εργαστηρίου Μελέτης συμπεριφορών υγείας & οδικής ασφάλειας του TEI Κρήτης κ.α. , με ενδιαφέρουσες δράσεις. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook