Το απόλυτο χάος επικράτησε σήμερα στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, όπου ξεκίνησε η λειτουργία της λαϊκής αγοράς  με απόφαση του Δήμου και παρά τις αντιρρήσεις και των παραγωγών

Μόνο μάθημα δεν μπόρεσαν να κάνουν σήμερα στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων, όπου από νωρίς το πρωί επικράτησε μια χαοτική κατάσταση λόγω της λαϊκής αγοράς που κάποιοι από τον Δήμο Χανίων, χωροθέτησαν στην περιοχή.

Από νωρίς το πρωί γονείς που πήγαιναν τα παιδιά τους στο σχολείο ήρθαν αντιμέτωποι με….πάγκους λαικής και πάσης φύσεως φορτηγά που ήταν έξω από την είσοδο του σχολείου.

Στην συνέχεια, ο θόρυβος και γενικά η φασαρία λόγω της λειτουργίας της λαικής δεν επέτρεψε την σωστή εκπαιδευτική διαδικασία, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» απετέλεσε και μια χημική τουαλέτα που τοποθετήθηκε κοντά στο σχολείο!! (Για να μην πούμε και για την ειδική διάβαση των τυφλών).

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί δηλώνουν πως έχουν διαφωνήσει με την χωροθέτηση της λαικής στον συγκεκριμένο δρόμο, αλλά ουδείς τους άκουσε.

Το θέμα αναμένεται πλέον τα τεθεί επιτακτικά και από εκπαιδευτικούς και γονείς του σχολείου καθώς η απόφαση του δήμου για την συγκεκριμένη λαϊκή ισχύει μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και ενώ υπάρχουν ακόμη πάνω από δύο μήνες μέχρι να κλείσουν τα σχολεία.

Εντωμεταξύ στην είσοδο του σχολείου, όπου το μεσημέρι τα παιδιά σχολάνε, επικρατεί κυκλοφοριακό χάος με τα οχήματα της λαϊκής

Δείτε τι αναφέρει η ειδική εφαρμογή του Δήμου Χανίων για την συγκεκριμένη λαική αγορά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook