Η αλλαγή αφορά την Μεγάλη Παρασκευή όπου επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων σε όλη την επικράτεια, καθώς και η απασχόληση των υπαλλήλων μετά τις 13:00. 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνης, ενημερώνει τους καταναλωτές και τους συναδέλφους καταστηματάρχες, ότι πραγματοποιήθηκε μια αλλαγή στο προτεινόμενο ωράριο για την Μεγάλη Παρασκευή (14/4/2017), η οποία οφείλεται στις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. 435/76, βάσει του οποίου:

Από την Τρίτη 18/04/2017 επανέρχεται,  το προτεινόμενο,  κανονικό (θερινό) ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων δηλαδή: 

Ποδηλατικός αγώνας στο Ρέθυμνο από τον Σύλλογο ΑΤΛΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνης, ενημερώνει τα μέλη του, ότι την Κυριακή 9 Απριλίου 2017, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατικός αγώνας, από τον Σύλλογο ΑΤΛΑΣ σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας. 

Λόγω του αγώνα, με απόφαση του Δήμου και της Τροχαίας Ρεθύμνου απαγορεύεται η κυκλοφορία  και η στάθμευση των οχημάτων για την συγκεκριμένη ημέρα έως και τις 14:00 στις οδούς: Λ. Κουντουριώτη, Δημητρακάκη, Κουμουνδούρου, Ηλιακάκη, Ηγ. Γαβριήλ, Πλ. Τεσσάρων Μαρτύρων, Γερακάρη, Χορτάτζη και Δημαρχείο.  

Επειδή τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 9 Απριλίου  θα είναι ανοιχτά παρακαλούμε τα μέλη μας, να δείξουν συνεργασία και να διευκολύνουν την διεξαγωγή του αγώνα αποφεύγοντας να  παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στους συγκεκριμένους δρόμους. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook