Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κουνενάκη απέστειλε ο Γενικός Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου \”ΡΙΚ\”, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο

τη βαθιά συγκίνηση και τις ευχαριστίες του ΡΙΚ για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία που είχε στην πανέμορφη πόλη σας η αποστολή μας και ο κόσμος που μας ακολούθησε στη φετινή κρουαζιέρα του Τρίτου Ραδιοφωνικού μας προγράμματος.

Και συνεχίζει η επιστολή

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε μέσω σας στον έντιμο Αντιδήμαρχο κ. Μιχαήλ Σγουρό ο οποίος σας εκπροσώπησε κατά την επίσκεψη μας και μας συνόδευσε σε όλες τις εκδηλώσεις.

Η παρουσία μας στον Άγιο Νικόλαο, παρότι ολιγόωρη, ήταν ένα αναγκαίο αναβάπτισμα μέσα στις δύσκολες συνθήκες που περνά αυτό το διάστημα το δικό μας νησί. Από την κρητική λεβεντιά, που ήταν ιδιαίτερα έντονη στην υποδοχή και φιλοξενία, καθώς και στο πολιτιστικό πρόγραμμα που μας παρουσιάσατε, αντλήσαμε αντοχή και θάρρος για να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας.

Με μεγάλη χαρά θα προσμένουμε τη δική σας επίσκεψη στην Κύπρο και το ΡΙΚ. Επίσης θα χαρούμε να έχουμε ευκαιρίες συνεργασίας με τα δικά σας ραδιοτηλεοπτικά κανάλια.

Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τις ευχαριστίες, την αγάπη και τους χαιρετισμούς μας σε όλους όσοι μας υποδέχτηκαν, μας ξενάγησαν, μας ψυχαγώγησαν και μας φιλοξένησαν στον Άγιο Νικόλαο και τη γύρω περιοχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook