Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει τριήμερη ορειβατική ε-ξόρμηση για εφήβους (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 14 μέχρι 18 ετών, στα δυτικά Λευκά Όρη, με βάση το καταφύγιο Καλλέργη, πάνω από το οροπέδιο Ομαλού, από την Μ. Δεύτερα 10 Απριλίου μέχρι και την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017.

Οι έφηβοι που θα πάρουν μέρος, θα ζήσουν ένα διαφορετικό τριήμερο γεμάτο δράση και θα γνωρίσουν την άγρια ομορφιά των Λευκών Ορέων. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο καταφύγιο του Συλλόγου, όπου οι συμμε-τέχοντες έφηβοι θα γνωρίσουν την λειτουργία του καταφυγίου τον χειμώ-να. Το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνει ενημερωτική συζήτηση σχετικά με τον απαραίτητο εξοπλισμό και την σωστή προετοιμασία μιας ομάδας για χειμερινή ανάβαση σε κορυφή. Στη συνέχεια, την επόμενη ημέρα θα γίνουν πεζοπορίες με παιχνίδια προσανατολισμού σε κοντινές τοποθεσί-ες, ενώ το βράδυ θα δουν ταινίες με θέμα το βουνό και την ορειβασία.

Η αναχώρηση θα γίνει από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Δευτέρας, ώρα 11:00 π.μ. και η επιστροφή το απόγευμα της Τετάρτης.    

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647. Αρχηγός της εξόρμησης είναι τα μέλος του Συλλόγου κ. Χρήστος Πατεράκης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook