Με δεκαέξι αθλητές στη β’ φάση προκρίσεων για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ Σπριντ και με τρεις ακόμη που θα αγωνιστούν στο πρόγραμμα ελέγχου νέων αθλητών θα συμμετάσχει ο ΝΟΧ στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Με δεκαέξι αθλητές στην β’ φάση προκρίσεων για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας Κανόε Καγιάκ Σπριντ και με τρεις ακόμη που θα αγωνιστούν στο πρόγραμμα ελέγχου νέων αθλητών θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων αυτό το Σάββατο 8 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Ειδικότερα, στις προκρίσεις θ’ αγωνιστούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που τα έχουν καταφέρει μετά την α’ φάση των αγώνων που είχαν διεξαχθεί στις 18 του περασμένου Φεβρουαρίου και είναι οι εξής: Αναστάσιος Μελεμενής, Ιωάννης Κουτσοποδιώτης, Χρήστος Τσουπάκης, Ιωάννης Αντωνίου, Ελευθέριος Πολυχρονάκης, Κυριάκος Ποντικάκης, Δημήτριος Βαρβαντάκης, Αθανάσιος Τζανακόπουλος και Γεώργιος Σηφάκης στους Εφήβους, Ελευθερία-Μαρίνα Παπασταματάκη, Δέσποινα Σώκου, Μαγδαληνή Τζανακοπούλου, Μαρία Μελεμενή, Αντωνίου Μαγδαληνή στις Νεανίδες και Σαράντου Κωνσταντίνα και Κέκελου Αθηνά στις Γυναίκες.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Επίσης, στους αγώνες στον Σχοινιά θα αγωνιστούν άλλοι τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου που πρόκειται για τους Δερμιτζάκη Μάξιμο, Φραγκόπουλο Γεώργιο και Πολυχρονάκη Σπύρο οι οποίοι, έχοντας ενταχθεί στο πρόγραμμα ελέγχου νέων αθλητών, θα αξιολογηθεί η εξέλιξή τους.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο κ. Βαγγέλης Κουτσοποδιώτης και ο προπονητής Μανώλης Αγγελάκης.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Τέλος, οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 15:30 – 17:30.

Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΑΝΕΚ LINES

Να σημειωθεί ότι και για το 2017 αρωγοί του Τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ν.Ο. Χανίων είναι ο Επίσημος Χορηγός του, η Ναυτιλιακή Εταιρεία ANEK LINES, καθώς και οι Χορηγοί, Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και INTERTRADE AE.

Εκ μέρους του Τμήματος, θερμές ευχαριστίες για την στήριξή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook