Ανακοίνωση με αφορμή τη σπουδαία επιτυχία της πρόκρισης στους τελικούς της ΕΚΑΣΚ στο παρθενικό “ταξίδι” της ομάδας εξέδωσε ο ΑΟΚ Χανιά.

Εκτός από τα συγχαρητήριά του στους πρωταγωνιστές που οδήγησαν τον νεοσύστατο σύλλογο στους τελικούς, από τον ΑΟΚ γίνεται κάλεσμα και στους Χανιώτες φιλάθλους να απολαύσουν τους τελικούς, με την ευχή να αποτελέσουν γιορτή για το μπάσκετ της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Χανιά συγχαίρει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ανδρικής μας ομάδας, τόσο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο της ΕΚΑΣΚ, όσο και για την “πειστική” πρόκριση τους, στους τελικούς του πρωταθλήματος (απέναντι στην εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα της Μεσσαράς). Πλέον, θα διεκδικήσουμε την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία μπάσκετ, στην πρώτη χρονιά παρουσίας του συλλόγου μας, στα μπασκετικά “δρώμενα”.

Το επίτευγμα αυτό αποτελεί ένα “Μεγάλο θαύμα”, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα μας “χτίστηκε”, όχι απλώς την ύστατη ώρα, αλλά μετά την έναρξη του πρωταθλήματος! Κυριολεκτικά δηλαδή στο… και πέντε!!! Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ο ΑΟΚ Χανιά, λόγω των γεγονότων του καλοκαιριού, δεν πραγματοποίησε προπονήσεις και μπήκε “στα βαθιά”, χωρίς να υπάρχει η στοιχειώδης προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμος για ένα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, απέναντι σε συλλόγους με ιστορία στο κρητικό μπάσκετ.

Παρόλα αυτά, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, προεξέχοντος του προπονητή μας Δημήτρη Ροδά, με την άρτια συνεργασία των παικτών (οι περισσότεροι εκ των οποίων παίκτες του εργασιακού πρωταθλήματος) πραγματοποίησαν έναν τεράστιο άθλο και μετά τα -φυσιολογικά- “σκαμπανεβάσματα” του πρώτου γύρου, κατάφεραν στο β’ γύρο του Παγκρήτιου πρωταθλήματος και στα ημιτελικά των play off να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο, που είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση στους τελικούς. Είναι χαρακτηριστικό, ότι, μέχρι στιγμής, η ομάδα μας μετρά (μέσα στο 2017) 9 σερί νίκες – σε πρωτάθλημα και play off-. Νίκες που αφενός δεν αμφισβητούνται από κανέναν, αφετέρου επιτεύχθηκαν απέναντι σε πλήρεις αντιπάλους.

Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν, είτε αγωνιστικά (μέσω προπονήσεων), είτε πνευματικά και ψυχολογικά, οι παίκτες μας που δεν κατόρθωσαν να βγάλουν δελτίο με την ομάδα μας! Ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μας και παραμένουν “ζωντανό” κομμάτι του συλλόγου μας!

Πλέον, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας και στοχεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για το λόγο αυτό δε θα μπούμε στη διαδικασία να κάνουμε διπλωματικές δηλώσεις. Διότι εμείς ΘΕΛΟΥΜΕ την άνοδο στη Γ’ Εθνική, τόσο για το σύλλογο μας, όσο και για την ανάδειξη και την προβολή του χανιώτικου μπάσκετ. Μια πιθανή άνοδός μας, μάλιστα, θα δώσει το κίνητρο στα μικρά παιδιά των υποδομών μας (εκείνων που βρίσκονται στο σύλλογό μας και εκείνων που θα έρθουν), να δουλέψουν για να μπορέσουν και αυτά, μεγαλώνοντας, να βρεθούν σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.
Αγαπάμε το μπάσκετ και είμαστε προσηλωμένοι στο άθλημα αυτό, που πρεσβεύουμε ότι ταιριάζει απόλυτα στους Χανιώτες!

Ραντεβού στους τελικούς που ελπίζουμε να αποτελέσουν γιορτή για το μπάσκετ της πόλης μας! Για το λόγο αυτό καλούμε τους Χανιώτες φιλάθλους να παρακολουθήσουν αυτά τα σπουδαία παιχνίδια, αρχής γενομένης της αναμέτρησης της Κυριακής (9/4) στον Κλαδισό!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. Χανιά συγχαίρει τις κορασίδες και τις νεάνιδες του ΟΦΗ για την κατάκτηση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚ, της φετινής περιόδου. Παράλληλα, εύχεται στις κορασίδες του ΟΦΗ και στις νεάνιδες του Ηρόδοτου, καλή επιτυχία στα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook