Ο Δήμος Χανίων αφού έλυσε όλα τα προβλήματα καθαριότητας, οργάνωσης και παροχής υπηρεσιών στους πολίτες , ξήλωσε τα μονόζυγα που υπήρχαν στο άλσος.

Όπως μας κατήγγειλαν οργισμένοι αναγνώστες,  τα τελευταία χρόνια μέσα στο άλσος των Αγίων Αποστόλων, ιδιώτες είχαν τοποθετήσει κάποια μονόζυγα για να μπορούν να αθλούνται.

Μάλιστα πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαιναν στην περιοχή για αυτό τον λόγο, και επιπλέον οι ίδιοι, πέραν της άθλησης, έκαναν και τους καθαριστές, φροντίζοντας να διατηρείται ο χώρος καθαρός.

Δυστυχώς, σύμφωνα με την καταγγελία, σήμερα το πρωί, συνεργείο του Δήμου, πήγε εκεί και κήλωσε τα μονόζυγα, προκαλώντας τις εύλογες αντιδράσεις αλλά και απορίες.

Η Δημοτική αρχή έχει λύσει όλα τα προβλήματα των Αγίων Αποστόλων σε ότι αφορά στην καθαριότητα και στην οργάνωση του χώρου;

Παρέχει – ως οφείλει – συνθήκες για την άθληση των πολιτών στο άλσος των Αγίων Αποστόλων;

Με ποιο θράσος – από την στιγμή που δεν παρέχει κάτι στους πολίτες – «ξηλώνει» ακόμη και εκείνα που οι ίδιοι οι πολίτες δημιούργησαν για να μπορούν να αξιοποιούν την περιοχή ως χώρο άθλησης;

Οι διαμαρτυρίες είναι πάρα πολλές καθώς η άθληση στο άλσος αποτελούσε διέξοδο για πάρα πολλούς Χανιώτες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προσφεύγουν σε ιδιωτικούς χώρους – επιχειρήσεις και η «μέριμνα» του Δήμου να καταστρέψει αυτή την δυνατότητα προκαλεί πολλά ερωτηματικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook