Διακρίσεις υπήρξαν για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων, τις οποίες σημείωσαν οι αθλητές του Στέλιος Ζερβός, Τζώρτζης Κοκκινάκης και Στελλίνα Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΑΧ αναφέρει τα εξής:

Μια σπουδαία επιτυχία κατάφερε να σημειώσει ο Στέλιος Ζερβός στο 2ο Ε2 που έλαβε μέρος και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Αλεξανδρούπολης. Ο νεαρός τενίστας του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων αναδείχτηκε νικητής μαζί με τον Θοδωρή Καπέλλο (Α.Σ. Ακρόπολις) στα διπλά στην κατηγορία Αγόρια 12 ετών, επικρατώντας στον τελικό των Ηλία Λίνδρα (Ο.Α. Θεσσαλονίκης) και Νικήτα Ασλαμαζή (Α.Ο.Α. Αστέρας Θεσσαλονίκης) με 2-0 σετ (6-0, 6-3).

Παράλληλα, ο Ζερβός, κατάφερε να τα πάει πολύ καλά και στα μονά, καθώς βρέθηκε ένα βήμα πριν τον τελικό, χάνοντας ωστόσο στον ημιτελικό από τον Στέργιο Παπαδόπουλο (Α.Ο. Καβάλας Μακεδονικός) με 2-0 σετ (6-3, 6-1).

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Τώρα, οι υπόλοιπες συμμετοχές για τον ΟΑΧ για το ίδιο τουρνουά (Ε2) σημειώθηκαν στη Ραφήνα, με τους Τζώρτζη Κοκκινάκη και Στελλίνα Μαρινάκη να φλερτάρουν με τη συμμετοχή τους στον τελικό στα διπλά στην κατηγορία 12 ετών.

Ο Κοκκινάκης ήταν δίδυμο με τον Νίκο Ασφή (Α.Ο.Α. Ηλιούπολης) χάνοντας από τους Σταύρο Μαστρογαμβράκη (Α.Ο.Α. Αττικός Ηλιος) και Ανάργυρο Παναγιώτου (Α.Ο. Κηφισιά) με 2-1 σετ (6-7, 6-2, 10-7), ενώ η Μαρινάκη διεκδίκησε την πρόκριση στον τελικό μαζί με την Ιφιγένεια Καφκά (Α.Ο.Α. Παπάγου), ωστόσο έχασαν από τις Ισμήνη Ζούγρα (Ζακυνθινός Α.Ο.Α.) και Φωτεινή Πιτσίνη (Ο.Α. Χαλκίδας) με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 10-8).

Από εκεί και πέρα, η Μαρινάκη πήγε πολύ καλά στα μονά, φτάνοντας έως τους  “8” όπου αντιμετώπισε τη Νο 2 του ταμπλό, Ευγενία Μουρούτσου (Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου).

Στους “16” βρέθηκαν οι Ανδρέας Κονταράκης (Α16) και Τζώρτζης Κοκκινάκης (Α12), ενώ στον α’ γύρο των κυρίως ταμπλό αγωνίστηκαν οι Μύριαμ Μιουμπή (Κ16) και Κέλλυ Καραπανταζή (Κ12). Τέλος, συμμετοχή στα προκριματικά είχαν οι Μιχάλης Μαράκης στα Α12, περνώντας μάλιστα ένα γύρο και Λευτέρης Χαλακατεβάκης στα Α16 που αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ JUNIORS

Μετά το Ε2 ακολουθεί η συμμετοχή για τους τενίστες του Ο.Α. Χανίων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Juniors. Οι αγώνες πραγματοποιούνται στο Μαραθώνα και οι συμμετοχές για τον ΟΑΧ ανέρχονται στις 14 σε Αγόρια και Κορίτσια.

Αναλυτικά οι συμμετοχές έχουν ως εξής:

Βαρβεράκη Μαρία, Βογιατζόγλου Μαριάννα, Ζερβός Στυλιανός, Κοκκινάκης Γεώργιος, Κονταράκης Ανδρέας, Κωνστανταράκης Ανδρέας, Κωνστανταράκης Αντώνιος, Μαράκης Μιχαήλ, Μαρινάκη Στυλιανή, Ματσαμάκης Αντώνιος, Μιουμπή Μύριαμ, Μπαλάσκα Βασιλική, Πατερομιχελάκης Φιλήμων, Χαλακατεβάκης Ελευθέριος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook