Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών κάθε ηλικίας, ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης παραλιών, ακτών και κοινόχρηστων χώρων στο Δήμο Κισσάμου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας καθαρισμού "Let's do it 2017".

Στο πλευρό του Δήμου, στο πλαίσιο της φετινής εκστρατείας συμμετείχαν μία σειρά από φορείς, σύλλογοι, εθελοντικές οργανώσεις και ομάδες πολιτών της Κισσάμου, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους στέλνοντας το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας.   

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου Κισσάμου

Με αφορμή την επιτυχή υλοποίηση της εθελοντικής δράσης καθαρισμού στην περιοχή του Δήμου Κισσάμου, ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Σταθάκης ανάφερε τα εξής: 

«Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος μας στέλνει ένα δυνατό μήνυμα ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποιώντας οργανωμένες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης του δήμου μας. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους εθελοντές, πολίτες και φορείς, που συνεργάστηκαν με το Δήμο μας για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω θερμά για τη βοήθεια και τη συνεργασία τους:  το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγωσωστών Κισσάμου, τη Νεολαία Κισσάμου (ΝΕ.ΚΙ.),  , την εθελοντική ομάδα Δυτών Κισσάμου, την ομάδα του Κισσαμικού ,την ομάδα Θύελλα Καλαθενών, τον Αθλητικό Όμιλο Κισσάμου (ΑΟΚ), το Δημιουργικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατάνου, το Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γραμβούσας, το Μορφωτικό-Πολιτιστικό – Αθλητικό Σύλλογο Πλοκαμιανών, ,το 1ο Δημοτικό σχολείο Κισσάμου, την  ομάδα kissamos beach cleaning, την εθελοντική ομάδα κατοίκων Νοπηγειων  και όλους τους πολίτες που εθελοντικά συνέδραμαν τη δράση καθαρισμού. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας  για τον άψογο συντονισμό και προετοιμασία της δράσης όπως επίσης όλα τα στελέχη του Δήμου ,Αντιδημάρχους Αιρετούς προέδρους , προέδρους τοπικών κοινοτήτων και  υπαλλήλους   που συνέδραμαν με την υποστήριξη τους στην υλοποίηση των καθαρισμών».