Σε πολλά σημεία του Δήμου τόσο στην πόλη της Ιεράπετρας όσο στις Τοπικές Κοινότητες και στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις καθαριότητας και ευπρεπισμού.  

 

Με την συμμετοχή συλλόγων, σχολείων εθελοντικών ομάδων, σωματείων και πολιτών και την υποστήριξη του Δήμου Ιεράπετρας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Απριλίου οι εθελοντικές δράσεις καθαριότητας σε περιοχές του Δήμου Ιεράπετρας στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης Let’s do it Greece. 

Τις διάφορες δράσεις υποστήριξαν  η Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας, το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον» του Δήμου Ιεράπετρας, το ΚΔΑΠ Μουσικοκινητικής Αγωγής του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δήμου Ιεράπετρας, η Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, Τοπικές Κοινότητες, το ΚΠΕ Ιεράπετρας, το Σώμα Προσκόπων Ιεράπετρας,  Εθελοντικές Ομάδες, Σχολεία και αρκετοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι οι οποίοι πραγματοποίησαν κατά τόπους δραστηριότητες σε περιοχές, όπως στην πόλη της Ιεράπετρας, στις Τοπικές Κοινότητες Ανατολής, Αγίου Ιωάννη, Καβουσίου, Καλαμαύκας, Κάτω Χωριού και στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού. 

Στη σημασία τέτοιων εθελοντικών δράσεων που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει ο Δήμος Ιεράπετρας αναφέρθηκε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ευχαριστώντας θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος. Όπως τόνισε « Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους δεκάδες πολίτες του Δήμου Ιεράπετρας για τη συμμετοχή τους στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν. Για 3η συνεχή χρονιά ο Δήμος Ιεράπετρας συμμετείχε και υποστήριξε μια αξιόλογη εθελοντική δραστηριότητας, στέλνοντας μέσα από αυτή  το μήνυμα της σημασίας που έχει για κάθε κοινωνία η εθελοντική προσφορά. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook