Η δημοτική αρχή Χανίων προσφέρει τώρα στους Χανιώτες δημότες την υπηρεσία του βοσκότοπου έξω από την πόρτα τους! Δείτε το... τρολάρισμα στη δημοτική αρχή από τον Χανιώτη σε φωτογραφίες

Μια εικόνα που δεν έχουμε ξαναδεί! Την έμπνευση την είχε Χανιώτης ο οποίος πήρε την κατσικούλα του και την πήγε να βοσκήσει στο πάρκο της Νέα Χώρας !!!

Ο Χανιώτης με αρκετό χιούμορ κρατά την κατσικούλα του, δεμένη και με λουράκι και την πήγε στο πάρκο να βοσκήσει, μια και είχε άφθονο χορταράκι για να τρώει για πολλές ημέρες μάλιστα. Απαθανάτισε την εμπειρία αυτή μάλιστα, "τρολάροντας" με αυτό τον τρόπο τη δημοτική αρχή αλλά και το δημοτικό λιμενικό ταμείο.


Ούτως ή άλλως με δυσκολία καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για πάρκο αφού το έχουν ζώσει τα αγριόχορτα τα οποία έχει φροντίσει η δημοτική αρχή  και το δημοτικό λιμενικό ταμείο (όπως φαίνεται και στην ταμπέλα) να αναπτυχθούν ελεύθερα - αξίζει να παρατηρήσετε τα χόρτα σε σχεση με τα παγκάκια για να καταλάβετε το ύψος στο οποίο έχουν φτάσει.

Και όλα αυτά όχι σε κάποιο πάρκο απόμερης περιοχής, αλλά σε πάρκο μιας από τις πιο κεντρικές συνοικίες των Χανίων, αυτή της Νέας Χώρας, στην ακτή Παπανικολή, την ίδια περιοχή που ο δήμος οραματίζεται να αναπλάσει! Μήπως για την ανάπλαση να ξεκινήσουμε από τα βασικά; Όπως να κόψουμε τα χόρτα σε ένα πάρκο;


Να ενημερώσουμε ότι σε περίπτωση που φάει η κατσικούλα όλο το χορταράκι στη Νέα Χώρα υπάρχει άφθονο και στον Άη - Γιάννη.