Απογοητευμένος από την εξέλιξη του αγώνα με την ΑΕΚ και την ήττα που δεν επιτρέπει στον Πλατανιά να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την είσοδο στα πλέι οφ ήταν ο Γιώργος Παράσχος.

Ο 64χρονος προπονητής της χανιώτικης ομάδας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στη νέα σεζόν, σχολιάζοντας ότι σιγά-σιγά έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός, αλλά θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις του προέδρου Μανώλη Μαθιουλάκη το τι στόχοι θα μπουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δυστυχώς σήμερα είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Νομίζω ότι δεν αξίζαμε να φαίνεται το σκορ ότι η ΑΕΚ πέτυχε μία εύκολη νίκη. Δυστυχώς φάγαμε εύκολα γκολ και κυρίως νομίζω στο πρώτο ημίχρονο αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ενώ ήμασταν πάρα πολύ καλοί μέχρι την περιοχή του αντιπάλου δυστυχώς δεν είχαμε την ηρεμία να μπορέσουμε να τελειώσουμε τις φάσεις και να πετύχουμε κάποιο γκολ, ώστε να πάμε στο ημίχρονο και με την ισοφάριση. Πέσαμε και σε έναν καλό τερματοφύλακα, βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα ο Μπάρκας και πιστεύω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μη μπορέσουμε να σκοράρουμε. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς και πάλι δεχτήκαμε με ένα σουτ που έκανε ο αντίπαλος το 2-0 κι από εκεί και πέρα σίγουρα τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς, για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το σκορ. Δυστυχώς κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια και σήμερα είχαμε στο μυαλό μας αν μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα βάζαμε σοβαρή υποψηφιότητα ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μέχρι και τελευταίο παιχνίδι την πεντάδα. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα από τα παιδιά, κάνανε ό,τι μπορούσαν και νομίζω ο δεύτερος γύρος ο δικός μας ήταν καταπληκτικός και μπορέσαμε και φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Στα τρία παιχνίδια αυτά που απομένουν ίσως μας δοθεί η δυνατότητα να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε και κάποια άλλα παιδιά τα οποία δεν έχουν πολλές συμμετοχές».

Για το αν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά και για την παρουσία του μάνατζερ του Σίγκνεβιτς: «Αυτός είναι πολύ τακτικός… θαμώνας. Τον περισσότερο καιρό είναι εδώ παρά έξω! Τώρα μετά το Πάσχα, ας παίξουμε και το παιχνίδι του Πανιωνίου να ηρεμήσουμε, να περάσουμε τη γιορτή του Πάσχα καλά κι ήδη άρχισε ο προγραμματισμός και πιστεύω θα τα βάλουμε όλα στη σειρά».

Για το αν πάει για κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν ο Πλατανιάς: «Αυτό θα εξαρτηθεί κι από τις προθέσεις του προέδρου και τι θα κάνουμε στο μεταγραφικό παζάρι. Παίζουν πολλά ρόλο. Όπως είπατε λήγουν και πολλά συμβόλαια και κάποιοι παίκτες σίγουρα θα φύγουν, που ήταν στον βασικό κορμό της ομάδας. Από εκεί και πέρα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας οι παίκτες που θα έρθουν να μπορούν να τους αντικαταστήσουν επάξια. Μην ξεχνάτε ότι το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι πολύ πιο δύσκολο, πολύ πιο ανταγωνίσιμο, αν ισχύει τελικά αυτό και επικρατήσει το 14 ομάδες. Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσοχή».

Για το αν φοβάται μήπως χαθεί το κίνητρο στα τελευταία παιχνίδια για τους παίκτες: «Όχι, όχι! Αυτά τα παιδιά έμαθαν να δουλεύουν στο κόκκινο και πιστεύω μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι του Ατρομήτου θα δείτε αυτή την ομάδα να παλεύει όλα τα παιχνίδια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook