Παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο υπέπεσε σε αρκετά λάθη και αντιμετώπισε προβλήματα στη μεσαία γραμμή από Μενδρινό-Μουνάφο-Ντεβέσα ο Αντρές Σιμόες ανέβασε την απόδοσή του και ψηφίστηκε “ΕΛΕΠΑΠ-MVP” στην αναμέτρηση του Πλατανιά με την ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος μέσος της ΑΕΚ μετά την παραλαβή του βραβείου του δήλωσε τα εξής:

Για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του που έγινε μόλις η δεύτερη που νικάει τον Πλατανιά στην έδρα του: «Ο Πλατανιάς είναι  μία πάρα πολύ δύσκολη ομάδα, κυρίως μέσα στην έδρα του. Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του Πλατανιά και αυτό που θέλαμε να εφαρμόσουμε ήταν αυτά που είχαμε δουλέψει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μας βγήκαν τα πράγματα, κερδίσαμε το παιχνίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για τη δική του απόδοση και το βραβείο “ΕΛΕΠΑΠ-MVP”: «Είμαι ικανοποιημένος με το βραβείο, αλλά θα ήθελα να πω ότι μερικές φορές η ζωή του ποδοσφαιριστή δεν είναι τόσο ωραία όσο φαίνεται. Είδατε αυτό που συνέβη με έναν συμπαίκτη μου (Λαμπρόπουλος) να τραυματίζεται και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, που είναι μία μεγάλη προσωπικότητα, είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος και νομίζω ότι είναι ένας φίλος που θα τον έχω σε όλη μου τη ζωή και θέλω να του αφιερώσω αυτό το βραβείο».

Για τις εμφανίσεις του στα δύο χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ κι αν σκέφτεται πιθανή κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος: «Νομίζω ότι είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να μπορεί να παίξει στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Αυτό που κάνω εγώ είναι να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις, να προσπαθώ να βοηθάω την ΑΕΚ και φυσικά είναι ένα όνειρο να μπορέσω να συμμετάσχω στην Εθνική».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook