Με απόλυτη επιτυχία συμμετείχε η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου το οποίο διεξήχθη στο ολυμπιακό γήπεδο Γαλατσίου.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, το οποίο κρίθηκε άψογο από πλευράς διοργάνωσης,  διοργανώθηκε από την Ελληνική φίλαθλο ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου και συμμετείχαν περίπου 50 χώρες με 1000 αθλητές.

Η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου ήταν παρών και σε αυτήν την μεγάλη διοργάνωση και συμμετέχοντας  με δύο αθλητές της κατάφερε να κερδίσει μία Τρίτη και μία Πέμπτη θέση , να κλέψει τις εντυπώσεις και να αποδείξει για άλλη μία φορά οτί οι αθλητές της συγκαταλέγονται στους κορυφαίους του Ζίου Ζίτσου ανά τον κόσμο.

Συγκεκριμένα η Πανοπούλου Αθανασία  συμμετέχοντας  σε μία από τις μεγαλύτερες κατηγορίες του πρωταθλήματος, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο  παγκόσμιας διοργάνωσης  για τέταρτη φορά επαναλαμβάνοντας τις επιτυχίες που είχε στο παρελθόν, αφού ήδη έχει στο ενεργητικό της  δύο δεύτερες και μία τρίτη θέση στον κόσμο καθώς επίσης ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο σε Βαλκανικά πρωταθλήματα.

Ο δεύτερος αθλητής της Ακαδημίας, ο Μπερμπερίνας Αποστόλης κατάφερε να φτάσει στον μικρό τελικό της κατηγορίας του παρόλο που αγωνιζόταν σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία από την κανονική του, και να χάσει τη  Τρίτη θέση σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αξίζει να σημειωθεί οτί ο συγκεκριμένος αθλητής μετράει ήδη μία πέμπτη και μία έβδομη θέση στον κόσμο από προηγούμενες διοργανώσεις καθώς επίσης και μία δεύτερη θέση στα Βαλκάνια.

Για άλλη μία φορά δώσαμε βροντερό παρών σε διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου καταφέρνοντας να κερδίσουμε  μία Τρίτη αλλά και μία Πέμπτη θέση παγκοσμίως, δείχνοντας έτσι οτί οι αθλητές του συλλόγου μας συγκαταλέγονται στους κορυφαίους του κόσμου δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου Γεωργουσάκης Γιώργος. Σε κάθε περίπτωση αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας πρώτα για τις προσπάθειες τις οποίες κατέβαλλαν και έπειτα για τα αποτελέσματα τα οποία ήρθαν μέσα από πολύωρες και κοπιαστικές προπονήσεις . Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας από τον Α.Σ ΡΟΗ Χανίων και τους προπονητές  Κουναλάκη Νίκο και Μαρακάκη Γιάννη για την βοήθεια και τις γνώσεις τις οποίες μοιράστηκαν μαζί μας και οι οποίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες των αθλητών μας.

Ακόμα, θα θέλαμε να συγχαρούμε την Χιρμπάκη Ρούλα  η οποία ήταν η μόνη από κρητικό σύλλογο που στελέχωσε την γραμματεία του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook