Κορυφαίο brand για το 2016 ανακηρύχτηκε η COSMOTE στον διαγωνισμό “Corporate Superbrands Greece 2016”, που αναδεικνύει τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, σε όλο το φάσμα της οικονομίας. 

Η COSMOTE συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία «Τηλεπικοινωνίες».

Ο διαγωνισμός “Corporate Superbrands Greece 2016”, που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας για 5η χρονιά, εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands. Οι κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες της ελληνικής αγοράς επελέγησαν μετά από αξιολόγηση κριτικής επιτροπής και από δημοσκόπηση της κοινής γνώμης, με κριτήρια όπως η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και η δύναμη της φήμης, η αξιοπιστία και η μακροχρόνια συνέπεια, αλλά και η εταιρική υπευθυνότητα.

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή, internet και τηλεόραση. Σηματοδοτεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, όπου όλοι οι πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, απολαμβάνουν εξελιγμένες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία εξυπηρέτησης. 

  • Ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Διευθυντής Marketing Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ, και η Νάνσυ Κακλαμάνου, Υποδιευθύντρια Marketing Communications Οικιακών Πελατών Ομίλου ΟΤΕ