Τρεις διαρρήξεις και μια αποτυχημένη απόπειρα μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ήταν ο απολογισμός του …έργου των δυο ανήλικων κακοποιών που συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής στη Νέα Ιωνία Βόλου, ενώ μετέφεραν τα κλοπιμαία που είχαν αρπάξει με το αυτοκίνητο της… μαμάς ενός από αυτούς!

Η προανάκριση απέδειξε, όπως δημοσιεύει το protothema,gr, ότι οι «άγουροι» διαρρήκτες ηλικίας 17 και 15 χρόνων, έκαναν… υπερωρίες και κατάφεραν, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να αναστατώσουν την περιοχή! Πρώτα διέρρηξαν τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου της μεζονέτας ενός 38χρονου και άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 1.700 ευρώ, 1.300 ευρώ σε μετρητά και ένα laptop αξίας 1.000 ευρώ.

Μετά, παραβίασαν το παράθυρο της μονοκατοικίας ενός 68χρονου και έκλεψαν 200 ευρώ, κοσμήματα και μία φωτογραφική μηχανή. Έπειτα, έπιασαν στον ύπνο έναν 73χρονο παραβιάζοντας το παράθυρο της διώροφης μονοκατοικίας του και άρπαξαν ευρώ, ένα φορητό υπολογιστή αξίας 700 ευρώ και ένα κινητό.

Αποτυχημένη, όμως, ήταν η απόπειρά τους να διαρρήξουν τις δύο θωρακισμένες πόρτες ενός συνεργείου και της διώροφης κατοικίας ενός 29χρονου που τους αντιλήφθηκε καθώς επέστρεφε και τράπηκαν σε φυγή.

Στο αυτοκίνητο της μητέρας του 15χρονου κατασχέθηκε μεγάλο μέρος των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες. Οι δυο πιτσιρικάδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, που άσκησε δίωξη και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook