Το 2ο της κατάστημα στο Ηράκλειο εγκαινίασε σήμερα η αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ στην οδό Παπαναστασίου 161.

Το νέο κατάστημα αποτελεί συνέχεια του επενδυτικού πλάνου που εφαρμόζει η αλυσίδα στο νησί της Κρήτης, το οποίο ξεκίνησε το Ιανουάριο δημιουργώντας το 1ο κατάστημα στην Λεωφόρο Κνωσού 255 στο χώρο της Εφορίας. 

Το νέο κατάστημα είναι 1500m2 απασχολεί 35 άτομα προσωπικό, διαθέτει άνετο πάρκινγκ και χώρο για καφέ και σνακ. Εκτείνετε σε δύο ορόφους, έχει σχεδιαστεί με τα πιο σύγχρονα σχεδιαστικά πρότυπα και στα ράφια του θα βρείτε μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Επιπλέον, μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα τοπικών προμηθευτών είναι διαθέσιμα σε πολλές κατηγορίες προϊόντων. 

Η αλυσίδα φημίζετε για την εξαιρετική ποιότητα που διαθέτει στα φρέσκα προϊόντα Κρεοπωλείου, Μαναβικής και Τυριών-Αλλαντικών, την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, τις χαμηλές της τιμές, αλλά και για τις ασυναγώνιστες προσφορές που πάντα έχει διαθέσιμες για τους πελάτες της. 

Επιπλέον, στο νέο κατάστημα θα βρείτε τμήμα παιχνιδιών και εποχιακών ειδών καθώς και μια μεγάλη  ποικιλία σε προϊόντα οικιακής χρήσης και φροντίδας του σπιτιού. 

Σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε σαν χώρα, αποδεικνύεται ότι επιχειρήσεις με σωστούς χειρισμούς και προσανατολισμό στην ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη, μπορούν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια,  να αναπτύσσουν τις δραστηριότητες τους και να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες και στην αύξηση της απασχόλησης.    

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook