Με σκορ 3-1 ηττήθηκε η ομάδα Κ20 του Πλατανιά από τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Γλυφάδας στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Οι γηπεδούχοι, που παρέμειναν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, άνοιξαν το σκορ στο 33’ με τον Αντωνακόπουλο, ενώ ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα (38’) διπλασίασε τα γκολ τα δικά του και της ομάδας του.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Σινγκ, που έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, μείωσε σε 2-1 για τον Πλατανιά,αλλά στο 68’ ο Βουκελάτος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Αστράς, Δαβρής, Σταυρόπουλος, Βλάχος, Μπέτσας, Γκίνης, Παπανικολάου, Οικονομίδης, Γλυνός, Βουκελάτος, Αντωνακόπουλος.

Έπαιξαν και οι Αποστόλου, Αρσενίδης.

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Λαμπίρης, Βασιλάκης (62′ Λέκα), Ουές, Λάμτσε (69′ Σπίντζος ), Φούφλια, Ζίκο, Παπανικολάου, Ρουσάκης, Καμπόσος, Σκουλουδάκης, Σινγκ (73′ Μοτσουλιάκ)  

Συμμετοχή στο “Eleven Campaign”

Δείχνοντας ξανά το κοινωνικό της πρόσωπο και τις ευαισθησίες της η ΠΑΕ Πλατανιάς συμμετείχε με την ομάδα Κ20 στην εκδήλωση “Unite THEMall” που οργανώθηκε από το “Eleven Campaign” και τον “Δεσμό”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων για μια ακόμα φορά απέδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που αφορούν το «ευ αγωνίζεσθαι», τον υγιή ανταγωνισμό, καθώς και την αλληλεγγύη μέσω του αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, η ομάδα Κ20 του Πλατανιά έδωσε το παρών, στην εκδήλωση «Unite THEMall», που οργανώθηκε από το «Eleven Campaign» και τον «Δεσμό», με στόχο να χρησιμοποιήσει την ενωτική δύναμη του αθλητισμού για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και να προωθήσει τη διαπολιτισμική συνεργασία μέσω εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών δράσεων.

Ενα πολύπλευρο εγχείρημα με διεθνή εμβέλεια και θετική συνεισφορά στην κοινωνία μας. Την τελευταία μέρα της εκδήλωσης, σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, μίλησαν στα παιδιά της Κ20 του Πλατανιά, της Κ13 του Παναθηναϊκού, ενώ νωρίτερα είχαν βρεθεί στην εκδήλωση παιδιά από τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες της ΑΕΚ και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη Χολαργού.

Το θέμα που συζητήθηκε την τελευταία μέρα της εκδήλωσης, αφορούσε τη διαφορετικότητα στον αθλητισμό. Με τίτλο, “Ολοι Διαφορετικοί, Ολοι Ισοι” και με βασική ομιλήτρια την καθηγήτρια Αθλητικής Κοινωνιολογίας Δικαία Χατζηευσταθίου. Μίλησαν επίσης καταξιωμένοι πρωταθλητές και αθλητές, όπως ο χρυσός ολυμπιονίκης Δημοσθένης Ταμπάκος, η Honey Thaljieh ιδρύτρια και αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών Παλαιστίνης, ο διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, ο χρυσός παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Νίκος Νταμπίζας.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν σπουδαίοι βετεράνοι όπως ο Κριστόφ Βαζέχα, ο ΆγγελοςΜπασινάς και ο Αντώνης Νικοπολίδης, οι ποδοσφαιριστές Σάκης Παντελιάδης και Γιώργος Ζησόπουλος, ο ηθοποιός & σεναριογράφος Αλέξανδρος Ρήγας, ο ηθοποιός ΑλέξηςΓεωργούλης, οι τραγουδιστές Ευρυδίκη και Νίκος Βουρλιώτης κ.ά.

IMG_4089IMG_4088IMG_3870IMG_3864IMG_3731IMG_3661ElevenMosaicDSC_8608DSC_0092Deportivo for ELEVENIMG_3863IMG_3862IMG_3852

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook