Εκφράζοντας την πεποίθησή της για ενδυνάμωση και συσπείρωση του κεντρώου χώρου, ολοκλήρωσε την περιοδεία της στην Κρήτη η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η κα Γεννηματά μιλώντας σε στελέχη και φίλους του κόμματος, στο Νεώριο του Μόρο, σχολίασε την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και αναφέρθηκε στον σχεδιασμό και τη συστράτευση του κεντρώου χώρου για την απομάκρυνση από το διχαστικό και αδιέξοδο όπως είπε, δίπολο του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Όπως ανέφερε η κα Γεννηματά: “Η Ελλάδα της συνθηκολόγησης και της παραίτησης δεν είναι η Ελλάδα που μας αξίζει. Η μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με αυτή την γκρίζα καθημερινότητα για την πατρίδα μας. Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε επιστρέφουμε δυναμικά, δυναμώνουμε καθημερινά και μαζί με τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα χαράζουμε νέους δρόμους πραγματικής ελπίδας και προοπτικής. Συνδιαμορφώνουμε μαζί με τους πολίτες το «Σχέδιο Ελλάδα». Ένα εθνικό σχέδιο για τις αναγκαίες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και ανατροπές που πρέπει να γίνουν στο κράτος, στην οικονομία, στην κοινωνία. Ένα σχέδιο που μπορεί να αποτελέσει την βάση της εθνικής συνεννόησης”

Η κα Γεννηματά αναφέρθηκε στην περιοδεία της στην Κρήτη από την οποία όπως είπε αναχωρεί γεμάτη αισιοδοξία, τονίζοντας ότι διαπίστωσε πως οι άνθρωποι επιστρέφουν καθημερινά στο σπίτι τους, αποφασισμένοι να αλλάξουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και να σπάσουν το τεχνικό δίπολο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Νωρίτερα η κα Γεννηματά είχε περάσει από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, τον χώρο εκκίνησης και τερματισμού του 2ου Μαραθωνίου Κρήτης.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook