Τέσσερεις αλλοδαποί, οι οποίοι πιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για  Γερμανία  και  Ελβετία, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, τέσσερις αλλοδαποί, συγκεκριμένα δύο υπήκοοι Συρίας  ηλικίας 35 και 36 ετών  και δύο υπήκοοι Καμερούν 22 και 24 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, προχθές (08.04.2017) το μεσημέρι, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, ο 35χρονος και ο 36χρονος (συνοδεύοντας και τα ανήλικα τέκνα τους) επέδειξαν στους αστυνομικούς, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιταλίας,  με σκοπό να ταξιδέψουν στην Ελβετία.

Επιπλέον, το βράδυ, της ίδιας ημέρας, ο 22χρονος και ο 24χρονος επέδειξαν στους αστυνομικούς, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας,  με σκοπό να αναχωρήσουν από τη χώρα ο 22χρονος με προορισμό την Ελβετία και ο 24χρονος τη Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook