Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα 10 Απριλίου 2017, ο νέος Διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος κ. Γρηγόριος Κοκολάκης. 

Ο κ. Βουλγαράκης και ο νέος Διοικητής συζήτησαν τα θέματα και προβλήματα που αφορούν στο Νομό, όπως και τις δραστηριότητες που είναι στην αρμοδιότητα των αντίστοιχων υπηρεσιών τους. 

Οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της επικείμενης 76ης Επετείου της Μάχη της Κρήτης, που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 έως τις 21 Μαΐου, και  ο Αντιπερερειάρχης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην σπουδαία συνεισφορά της Στρατιωτικής Μουσικής της 5ης ΤΑΞ.ΠΖ στις σχετικές τελετές μνήμης, όπως και γενικότερα στις εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων. 

Η συζήτηση έκλεισε με την αμοιβαία διαβεβαίωση για τη συνέχιση της πάντα καλής συνεργασίας μεταξύ των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και της 5ης ΤΑΞ.ΠΖ, και με ευχές από τον κ. Βουλγαράκης προς το νέο Διοικητή, για καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Η επίσκεψη έληξε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων. Ο κ. Βουλγαράκης εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την έκδοση του Στρατιωτικού Μουσείου Χρωμοναστηρίου, με τίτλο «Πολεμικό Χρονολόγιο της V Μεραρχίας Κρητών» (Ρέθυμνο, 2017), που του προσέφερε ο Ταξίαρχος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook