Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στο Ηράκλειο όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή τους περισσότερες από  1.100 κροτίδες.

Τρείς άνδρες ηλικίας 47, 32 και 20 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη και καταστολή, της παράνομης κατοχής και πώλησης βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, εν όψει των εορτών του Πάσχα, χθες (09.04.2016) το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έλεγχος, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου,  στον 20χρονο και στον 47χρονο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 1.027 κροτίδες, καθώς και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 32χρονου και ακολούθησε έρευνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, στην οικία του, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 96 κροτίδες

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, ενώ οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook