Με ιδιαίτερη κατάνυξη θα εορτασθούν  οι Άγιες Ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων.

Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2017 το πρωί στον Ιερό Ναό Οσίου Παταπίου που βρίσκεται στον περίβολο του Δημ.  Γηροκομείου θα στολιστεί ο Επιτάφιος από τους ηλικιωμένους , το προσωπικό   και  ενοίκους  του οικοτροφείου «Χαραυγή» .

Οι εκδηλώσεις θα συνεχισθούν την Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου  2017 και ώρα 12.30 μ.μ.  οπότε θα τελεστεί  η Αποκαθήλωση του Κυρίου και στις 16.30 μ.μ.  θα ψαλεί η ακολουθία του επιταφίου χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Κυδωνίας & Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού , ενώ θα ακολουθήσει η περιφορά του στον περιβάλλοντα χώρο του ιδρύματος.

Το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2017 στις 19.00 θα τελεσθεί η ακολουθία της Πρώτης Αναστάσεως άνευ Θείας Λειτουργίας .

Οι συνάνθρωποί μας καλούνται να ζήσουν μαζί μας ,τις Άγιες αυτές μέρες για να προσφέρουμε όλοι μαζί στους ηλικιωμένους μας το Φώς της Αγάπης που διαχέεται με την Θυσία του  Χριστού μας .

Οι ηλικιωμένοι ,η διοίκηση και το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, ευχαριστούν  τους ευεργέτες μας και εύχονται σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ,υγεία , αγάπη , προκοπή, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία .