Το “παρών” στον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης, που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Ειρηναίου Γαλανάκη έδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Από την ομάδα που εκπροσωπεί τα Χανιά στη Super League παρευρέθηκαν στον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης οι ποδοσφαιριστές Κώστας Μενδρινός, Ρενάτο Ζίκο και Δημήτρης Κασωτάκης και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους δρομείς.

Η ενημέρωση του Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων έδωσε το παρών στον 2ο Μαραθώνιο Κρήτης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων.

Χιλιάδες δρομείς, όχι μόνο από την Κρήτη, αλλά από όλη την Ελλάδα, πήραν μέρος στον 2ο Μαραθιώνιο Κρήτης που ανανέωσε ήδη το ραντεβού του και για του χρόνου.

Οι παίκτες της ομάδας μας, Κώστας Μενδρινός, Ρενάτο Ζίκο και Δημήτρης Κασωτάκης ήταν εκεί και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους δρομείς, ενώ τόνισαν ότι και η φετινή μαζική συμμέτοχη, απέδειξε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση τείνει να γίνει θεσμός και εκτός από την κοινωνική της διάσταση θα αποτελέσει προορισμό στο πλαίσιο του αθλητικού τουρισμού.

Ο 2ος Μαραθώνιος Κρήτης, διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Χανίων σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή και ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη.

Εκτός από τον Μαραθώνιο Δρόμο και τη Μαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία, περιλάμβανε επίσης: Αγώνα Δρόμου 10χλμ. και 5 Χλμ και Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ.

Οι διαδρομές των αγώνων είχαν εκκίνηση και τερματισμό στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου έμπροσθεν της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων.

Μεταξύ άλλων, τις τιμητικές βραβεύσεις στους νικητές κάθε κατηγορίας πραγματοποίησαν ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΠ, Μεγάλου Χορηγού του Μαραθωνίου Κρήτης, κ.Μανώλης Αποστολάκης, όπως και ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook