"Όταν πήγα σπίτι και κατάλαβα ότι είχα χάσει τον φάκελο με τα 50.000 ευρώ έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου."

Ο Γρηγόρης πήγε πριν από περίπου μια εβδομάδα να καταθέσει στην πλησιέστερη τράπεζα ένα φάκελο με 50.000 ευρώ για την αγορά ενός αγροτικού μηχανήματος. Η τράπεζα ήταν κλειστή και στην επιστροφή για το σπίτι του με το δίκυκλο, του έπεσε φάκελος με τα χρήματα.

Όπως, δήλωσε ο ίδιος ήταν εξαντλημένος από την δουλειά με αποτέλεσμα να μην καταλάβει τίποτα. "Όταν γύρισα σπίτι και κατάλαβα ότι είχα χάσει το σακίδιο έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου."

Άμεσα άρχισε η αναζήτηση του σακιδίου στα σημεία που εκτιμούσε ότι μπορεί να του είχε πέσει, με τον ίδιο να το ψάχνει μέχρι το βράδυ στους δρόμους, να χτυπάει πόρτες σπιτιών αλλά μάταια.

Εντωμεταξύ μέσα στο σακίδιο είχε ξεχάσει δυο κινητά τηλέφωνα που το ένα ήταν ενεργοποιημένο και το άλλο απενεργοποιημένο. Αν και καλούσε στο ένα κινητό κανείς δεν απαντούσε με τον ίδιο να δηλώνει ότι είχε κάνει άνω από 200 αναπάντητες.

Τελικά, την επόμενη ημέρα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια ξανακάλεσε στο κινητο και αγρότης, ο Άρης Δασκαλάκης από ένα διπλανό χωριό, απάντησε και ενημέρωσε τον Γρηγόρη ότι αυτός έχει το σακίδιο. Τελικά ο κ.Δασκαλάκης αφού έκανε τον απαραίτητο έλεγχο για το αν ο ιδιοκτήτης του σακιδίου είναι ο κ. Επιτροπάκης του παρέδωσε ακέραια την τσάντα με τα χρήματα και τα αντικείμενα που είχε μέσα.

Ο κ.Δασκαλάκης σίγουρα είναι υπόδειγμα ήθους και τιμιότητας και από την μεριά του ο Γρηγόρης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.