Μια ξεχωριστή κοινωνική δράση σήμερα στις αστυνομικές διευθύνσεις της Κρήτης

Το αστυνομικό προσωπικό σε όλη την Κρήτη αλλά και πολίτες προχώρησαν εθελοντικά σήμερα σε έλεγχο συμβατότητας για δότες μυελού των οστών.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, αρκετοί ήταν οι αστυνομικοί εθελοντές αλλά και οι πολίτες που συμμετείχαν σε αυτή την δράση προκειμένου να καταγραφούν στους υποψήφιους εθελοντές.

Όπως ανέφερε η Παπαθανασίου Ελένη από το γραφείο ενημέρωση τύπου της Αστυνομιας Κρήτης, “Πρόκειται για μια εθελοντική προσφορά σε έλεγχο συμβατότητας για δότες του μυελού των οστών. Πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Γενική Αστυνομικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς “Ορίζοντας”. Γίνεται σήμερα Μεγάλη Τρίτη από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Γίνεται από το αστυνομικό προσωπικό σε όλες τις διευθύνσεις όλων των νομών του νησιού και επισημαίνεται ότι όποιος πολίτης επιθυμεί μπορεί εξίσου να συμμετάσχει και να καταγραφεί στους υποψήφιους εθελοντές των δοτών του μυελού των οστών. Η συμβολή είναι πολύτιμη και καθοριστική στην προσπάθεια αυτή.” 

Ελένη Παπαθανασίου – Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Αστυνομικών Υπηρεσιών Κρήτης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook