Μία σειρά από φιλικά παιχνίδια στο ΟΑΚΑ είχαν την ευκαιρία να δώσουν οι Μίνι Παίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που πραγματοποίησαν κοινή προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.

Η φιλοξενία από πλευράς Παναθηναϊκού ήταν ανταπόδοση αυτής που υπήρξε από τον ΝΟΧ τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ για την κοινή προετοιμασία των δύο ομάδων:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοινή προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό για την ομάδα πόλο Μίνι Παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Οι νεαροί πολίστες του Γιάννη Ζαγουράκη είχαν την ευκαιρία να δώσουν μία σειρά φιλικών παιχνιδιών στο ΟΑΚΑ εντείνοντας έτσι την προετοιμασία τους εν όψει της πραγματοποίησης της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας: «Δώσαμε πολλά δυνατά φιλικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μας φιλοξένησε άψογα. Τα συμπεράσματα ήταν πολλά σε σχέση με το επίπεδο που βρίσκεται η ομάδα μας αγωνιστικά και θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό στάδιο. Συνεχίζουμε την προπόνηση για να βελτιωθούμε περισσότερο και να είμαστε πιο έτοιμοι στην β’ φάση», καταλήγει ο Γ. Ζαγουράκης.

Η φιλοξενία από τον Παναθηναϊκό έγινε σε ανταπόδοση αυτής που υπήρξε από πλευράς Ναυτικού Ομίλου τον περασμένο Δεκέμβριο στα Χανιά.

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook