Απήγγειλε κατηγορίες ο εισαγγελέας στον πατέρα και τον γιο για τη δολοφονία του 23χρονου στα Ανώγεια

Μετά απο διαπραγματεύσεις και συντονισμό κινήσεων νωρίς το πρωί παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο 54χρονος που φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο Μανώλη Στρατάκη την Κυριακή των Βαίων στα Ανώγεια Ρεθύμνου.

Η παράδοσή του στις αρχές ήταν αναμενόμενη, αλλά έπρεπε να διασφαλιστεί η σωματική του ακεραιότητα προκειμένου να καταθέσει στις αρχές οι οποίες ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση.

Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μαζί με τον τον 21χρονο γιο του, τον οποίο η πλευρά του θύματος “δείχνει” ως δράστη, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας προσπαθεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για να μην διωχθεί ποινικά ο γιος του.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε στους δυο  τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή από κοινού, της παράνομης οπλοκατοχή, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Και οι δυο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή αύριο στις 11.00 το πρωί

Σύμφωνα με πληροφορίες απο τα έως τώρα στοιχεία έχει προκύψει πως την Κυριακή στην αγροτική περιοχή έξω απο τα Ανώγεια συναντήθηκαν μέλη των δύο συγγενικών οικογενειών και συγκεκριμένα ο 54χρονος με τον γιο του και ο 23χρονος με δύο αδέλφια του.

Οι δύο οικογένειες κτηνοτρόφων έχοντας κτηματικές διαφορές απο το παρελθόν, φαίνεται πως διαπληκτίστηκαν και κάποια στιγμή βγήκαν όπλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα απο πυροβολισμό ο 23χρονος Μανώλης Στρατάκης.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά το τι ακριβώς συνέβη, ποιός ή ποιοί πυροβόλησαν και κυρίως απο ποιό όπλο προήλθε ο θάνατος του 23χρονου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook