Οι παρακάτω δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν αλλά και διοργανώνονται στον δήμο Χανίων τη Μεγάλη Εβδομάδα

  • Διανομή πασχαλινού δώρου για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου 

Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων και γλυκισμάτων για το πασχαλινό τραπέζι  από τη Δ/νση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων  για τους ωφελούμενους του  Κοινωνικού  Παντοπωλείου.

Η διανομή ξεκίνησε τη Μ. Τρίτη 11 Απριλίου και ολοκληρώνεται αύριο, Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου. Οι ωφελούμενοι μπορούν να παραλάβουν το δώρο από το Κοινωνικό Παντοπωλείου (Περίδου 27), προσκομίζοντας τη κάρτα τους από τις 9:00 έως τις 13:00. 

  • Προσφορά κρέατος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε  για μία ακόμη χρονιά η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων, η οποία το πρωί της Μ. Τετάρτης προσέφερε (1) ένα τόνο κρέατος για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού  Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων. 


  • Προσφορά από τα μέλη του ΚΑΠΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ 

Πασχαλινές χειροποίητες λαμπάδες ετοίμασαν οι κυρίες μέλη του ΚΑΠΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, τις οποίες προσέφεραν στο παζάρι αγάπης του Συλλόγου “Ορίζοντας”.

  • “Κι εσύ να λείπεις …”: Μουσική παράσταση τη Μ. Παρασκευή 14/4/2017 στο Νεώριο Μόρο

Ερωφίλη – Σταύρος Σιόλας, φιλική συμμετοχή στην ανάγνωση κειμένων ο Μιχάλης Αεράκης (καλλιτεχνικός διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης) 

Από ένα απόσπασμα απ’ τις «Γειτονιές του Κόσμου» του Γιάννη Ρίτσου εμπνευστήκαμε τον τίτλο της μουσικής παράστασης «Κι εσύ να λείπεις» συνδέοντας ποίηση και μουσική.

Την πιο φορτισμένη συναισθηματικά ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας σας προσκαλούμε σε μια διαφορετική μουσική συνάντηση, αφιερωμένη σε εκείνους που (μας) λείπουν…

Μόνο υπό το φως των κεριών, θα μοιραστούμε μαζί σας στίχους, μελωδίες, συναισθήματα, μνήμες σε μία κατανυκτική μουσική βραδιά με έντονη την παρουσία της απoυσίας…

Πολίτικο λαούτο, κιθάρα, κρουστά: Πένυ Παπακωνσταντίνου
Πιάνο: Γιάννης Γιαννακάκης 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Έναρξη μετά την Περιφορά του Επιταφίου γύρω στις 22.30

ΝΕΩΡΙΟ ΜΟΡΟ
Τέρμα Ακτής Ενώσεως, Παλιό Λιμάνι Χανίων
2821 040265

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: 
Δήμος Χανίων
Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων