Αστεία χαρακτήρισε τα γκολ που δέχτηκε στο 1-1 και υποχρεώθηκε η ομάδα του σε ήττα από τη Σπάρτη ο Νίκος Παντέλης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε στις δηλώσεις του κι ο Αλέξανδρος Ζέρης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΑΟΧ: «Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στη Σπάρτη για τη νίκη της. Εμείς αδικούμαστε κάπως από το αποτέλεσμα και το λέω αυτό γιατί συνυπολογίζω ότι εμείς, μετά από ένα κουραστικό ταξίδι ξεκινήσαμε 9 η ώρα το βράδυ και φτάσαμε εδώ για το παιχνίδι στις 2.30, νομίζω ότι είχαμε πάρα πολύ καλή παρουσία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχτήκαμε ένα γκολ, μπορέσαμε κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, πατήσαμε καλύτερα την μπάλα, πιέσαμε, βγάλαμε φάσεις, ισοφαρίσαμε και νομίζω ότι αν δεν δεχόμασταν αυτά τα δύο αστεία γκολ, ειδικά το δεύτερο, η έκβαση του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική. Δυστυχώς όμως αυτά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Εγώ θα δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί πραγματικά μάχονται υπό πραγματικά αντίξοες συνθήκες. Θα δώσω συγχαρητήρια στη Σπάρτη για την εν γένει πορεία της, γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή πορεία για μία ομάδα που είναι νεοφώτιστη και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο στη συνέχεια. Σε όλους καλές γιορτές, καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Και πάλι θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου γιατί σήμερα πραγματικά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ευχαριστούμε τη Σπάρτη για τη φιλοξενία».

Ο αμυντικός του ΑΟΧ Αλέξανδρος Ζέρης από την πλευρά του δήλωσε τα εξής: «Θα συμφωνήσω, αυτά που είπε ο προπονητής μου ήταν όλο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί σήμερα. Κάναμε τις ευκαιρίες μας, όποιος έβαζε το δεύτερο γκολ θα νικούσε και το παιχνίδι, δεν το βάλαμε εμείς. Φάγαμε, όπως είπε κι ο προπονητής μας, ένα αστείο γκολ, που δεν έπρεπε να το φάμε. Από χθες είμαστε στους δρόμους για να έρθουμε να παίξουμε σήμερα, μας βγήκε η κόπωση πιο πολύ μετά το 70’. Να ευχηθώ κι εγώ καλές γιορτές».

Για το αν θεωρεί πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία: «Θεωρώ ναι. Γιατί κι εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας. Αν το βάζαμε (το δεύτερο γκολ) πιστεύω ότι εμείς θα νικούσαμε. Κατάφερε το έβαλε η Σπάρτη σε μία στημένη φάση κι έτσι μπόρεσε και νίκησε».

Απομαγνητοφώνηση: Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook