Ο κ.Σπίρτζης ταύτισε τον κ.Τσίπρα και τον κ.Καμμένο με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Σε έντονο ύφος η ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής Χανίων του Πασόκ, σχετικά με την δήλωση του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη που ταυτίζει τον κ.Τσίπρα και τον κ.Καμμένο με τον “τον ιστορικό ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου”

Αποτελεί πολιτική και ιστορική απρέπεια, ο Υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κ. Χρ. Σπίρτζης να ταυτίζει ως εμπνευστές του τον κο Τσιπρα ,τον Πρωθυπουργό των δύο μνημονίων, του χρέους των 80 δις € και της εκχώρησης στους δανειστές του συνόλου της εθνικής περιουσίας, Αλ. Τσίπρα, με τον ιστορικό ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Άνθρωποι σαν τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών. που μετακινούνται ιδεολογικά και πολιτικά όπου τους βολευει,ας αρκεστούν στη  χυδαιότητα των λόγων και πράξεων τους σε βάρος της αισθητικής και του ορθολογισμού της σημερινής γενιάς. 

Δεν τους επιτρέπεται η πολιτική καπηλεία του ονόματος ενός μεγάλου πολιτικού, που ένωσε τους πολίτες κι έκανε πράξη την εθνική περηφάνια , την εθνική συμφιλίωση και την κοινωνική αλληλεγγύη.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook