Η δημοπρασία θα διεξαχθεί δημόσια στις 25 Απριλίου – Ποια τα δικαιολογητικά 

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση που έχει κάνει ο δήμος Χανίων στον επίσημο ιστότοπο, οι καντίνες σε Αγίους Αποστόλους και Χρυσή Ακτή θα δημοπραττηθούν την Τρίτη 25 Απριλίου στις 09:30 το πρωί.

Η ανακοίνωση του δήμου Χανίων

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα από 9:00 έως 09:30 πμ. ενώπιον της αρμόδιας προς τούτο Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χανίων.

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετοχής πρέπει να υποβάλλουν φάκελο με τα παρακάτω δικαιολογητικά, με ποινή αποκλεισμού:

Α) Παράβολο συμμετοχής ύψους 50,00 € από το ταμείο του Δήμου Χανίων .

Β)Εγγυητική επιστολή συμμετοχής για τον διαγωνισμό ύψους 10 % του οριζόμενου ελάχιστου ορίου πρώτης προσφοράς της διακήρυξης από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή αναγνωρισμένης Τράπεζας (από νόμιμα λειτουργούν στην επικράτεια πιστωτικό ίδρυμα) για κάθε αναψυκτήριο στο οποίο θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Γ)Υπεύθυνη δήλωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος , όπου θα αναγράφονται αναλυτικά τα αναψυκτήρια στα οποία επιθυμεί να δώσει προσφορά(υπόδειγμα στο παράρτημα 1).΄

Δ) Για τον εγγυητή : 1.Φωτοαντίγραφο ταυτότητας 2. Δημοτική και φορολογική ενημερότητα σε ισχύ την ημέρα του διαγωνισμού.

Τα λοιπά δικαιολογητικά συμμετοχής ανάλογα με τη νομική μορφή του συμμετέχοντα ορίζονται στη διακήρυξη άρθρο 6.

Πληροφορίες παρέχονται στους ενδιαφερόμενους στο Δημαρχείο Χανίων, Οικονομική Υπηρεσία, Τμήμα Εσόδων & Δημοτικής Περιουσίας κατά τις εργάσιμες ημέρες. Ολόκληρη η διακήρυξη έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook