Δύο φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα με Μινώταυρο (7-1) και Σπάθα (4-2) στις Μουρνιές έδωσε τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Σε αυτά χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων του Συλλόγου αλλά και από άλλες ομάδες του τοπικού, πολλοί εκ των οποίων μετέχουν και σε προπονήσεις των "ερυθρόλευκων" τις τελευταίες εβδομάδες.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε άδεια για να περάσουν με τις οικογένειές τους τις ημέρες του Πάσχα και από την Τρίτη (18/04) επιστρέφουν στις προπονήσεις με το βλέμμα στο κρίσιμο παιχνίδι με την Προοδευτική, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου.

Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Με δύο δυνατά φιλικά με το Μινώταυρο και τη Σπάθα (φωτό) έκλεισε η προετοιμασία για την ομάδα μας πριν την 4ήμερη άδεια που δόθηκε στους ποδοσφαιριστές εν όψει Πάσχα.

Ο Μύρωνας Σηφάκης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, να δώσει την ευκαιρία και στους παίκτες που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής στους επίσημους αγώνες, αλλά και να δει, μαζί με τους βοηθούς του Στέλιο Τζωρτζάκη, Νίκο Μαθιουδάκη και Γιάννη Ξενάκη, ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Μετά το τέλος του φιλικού με τη Σπάθα, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αντάλλαξαν ευχές και έδωσαν ραντεβού για προπόνηση την Τρίτη του Πάσχα, με φόντο το κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Προοδευτική.