Βιβλιοπαρουσίαση μετά μουσικής θα πραγματοποιηθεί στο Κοινωνικό Στέκι - Στέκι Μεταναστών - Τα έσοδα από το βιβλίο θα διατεθούν για την επισκευή της στέγης του κοινωνικού στεκιού

Όπως αναφέρει το Κοινωνικό Στέκι:

"Στιγμές και δράσεις στο σήμερα που απεικονίζουν το μέλλον που ονειρευόμαστε. Ανάγκες και επιθυμίες που ικανοποιούνται στον Α.Χ.ΜΕΤ και τη συντροφική κουζίνα, χωρίς τη διαμεσολάβηση του χρήματος, δίχως σχέσεις ιδιοκτησίας. Άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας, ισορροπώντας ανάμεσα στο νόμιμο και στο παράνομο.

Ο Θοδωρής με τη φλογέρα του και η "μουσική κολεκτίβα". Ο Σαίντ και η γνωστή ιστορία της μετανάστευσης, το πέρασμα με τη βάρκα, τα κλειστά σύνορα, η σύλληψη, το κρατητήριο, τα απλήρωτα μεροκάματα, ο πόλεμος χωρίς τέλος, τα πογκρόμ, οι απελάσεις, ο φόβος της φασιστικής βίας και απειλής. Η διακίνηση ανθρώπων και ουσιών υπό την υψηλή εποπτεία  και άλλοτε εμπλοκή της αστυνομίας. Το ιστορικό 45άρι του Αη-Ντάρτη και το αντάρτικο πόλης. 

Ο αγώνας για δημόσιο ελεύθερο χώρο, που συνεχώς συρρικνώνεται και καταπατάται  στο βωμό του κέρδους και η υποτίμηση της ανθρώπινης ζωής. Ένας ρατσιστής κόκορας, το ζήτημα των αστέγων και η κατάληψη στέγης, η αλληλεγγύη αντί της φιλανθρωπίας, η υποκρισία των αρχών. Οι περιπέτειες του Τρύφωνα με το πολυμορφικό βαν..

Το Σάββατο, 22 Απρίλη, στις 20.00, στο Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών διαβάζουμε αποσπάσματα μετά μουσικής από το βιβλίο του συντρόφου Γιάννη Τσουκάτου, "Ο ΑΗ-ΝΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ". Τα έσοδα θα διατεθούν στο ταμείο της καμπάνιας για την επισκευή της στέγης μας."