Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει τριήμερη εξόρμηση στην ανατολική Κρήτη, «στη γη των φαραγγιών», στο νομό Λασιθίου από 29 Απριλίου έως και 1 Μαΐου 2017.

Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση αυτή, θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω δραστηριότητες, το Σάββατο θα διασχίσουν στο Φαράγγι των Νεκρών, για να καταλήξουν στην παραλία της Κάτω Ζάκρου, την Κυρια-κή το πρωί θα επισκεφθούν την Μονή Τοπλού και το φοινικόδασος στο Βαί και στη συνέχεια θα πεζοπορήσουν στο Φαράγγι των Χοχλακιών με-χρι την όμορφη παραλία Καρούμες, από όπου θα επισκεφθούν το αρχαίο λατομείο στα Πελεκητά και το σπήλαιο της Συκιάς. Την Δευτέρα θα με-ταβούν στο χωριό Έξω Μουλιανά, μετά την Σητεία, για να διασχίσουν το καταπράσινο Φαράγγι του Ρίχτη, ένα από τα ομορφότερα μικρά φαράγ-για της ανατολικής Κρήτης, που έχει απομεινάρια παλιών νερόμυλων και συνεχόμενη ροή νερού όλο το χρόνο, δημιουργώντας υπέροχους μικρούς καταρράκτες.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώ-ρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της Δευτέρας 01/05. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν ή σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Κάτω Ζά-κρο, ή σε κλειστό χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάκρου, με ατομικά εφόδια διανυκτέρευσης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr., μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 28/04. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Ελευθερία Λουπασάκη και Γεώργιος Πενθερουδάκης.   

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook