Την προσπάθεια του "Ορίζοντα" στηρίζει ο Πλατανιάς και πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα υπάρξει δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών, στο γήπεδο Περιβολίων.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων φιλοξενεί τον "Ορίζοντα" την Κυριακή 23 Απριλίου, στο γήπεδο των Περιβολίων, λίγο πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (19.00). Ενημερώσου για τη σημασία της Δωρεάς Μυελού των Οστών από τους εκπαιδευμένους εθελοντές του "Ορίζοντα" και γίνε υποψήφιος εθελοντής δότης!

Ο Σύλλογος "Ορίζοντας" σε συνεργασία με το Σώμα Σαμαρειτών του ΕΕΣ Χανίων, μετράει ήδη τρία χρόνια δράσης με μία ομάδα εκπαιδευμένων εθελοντών και πάντα με την συμβολή ιδιωτών, σχολικών κοινοτήτων, επιχειρήσεων, φορέων και συλλόγων της πόλης μας και φυσικά με την απαραίτητη συνεργασία του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και του Κέντρου «Χάρισε Ζωή». Τρία χρόνια με πολλές ενημερωτικές δράσεις, περισσότερες από 4.500 καταγραφές υποψήφιων εθελοντών δοτών μυελού των οστών και 6 συμβατούς δότες που είχαν την τύχη να προσφέρουν ελπίδα και να χαρίσουν μία δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας… 

Ο στόχος μας... η καταγραφή 10.000 υποψήφιων εθελοντών δοτών είναι πλέον πιο κοντά, χάρη στην συγκινητική σας ανταπόκριση, την κοινωνική σας ευαισθησία και την αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε όλους όσους έχετε ήδη μπει στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών και προσκαλούμε τους υπόλοιπους να ενημερωθείτε την Κυριακή 23 Απριλίου και λίγο πριν την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ στις 19.00, στο Γήπεδο Περιβολίων.

Yποστηρικτής: Aρτοποιία "Το Μάννα" Ν.Τσατσαρωνάκης ΑΒΕΕ


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook