Νεότερη ενημέρωση 21:31 Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ανδρες του Πυροσβεστικού κλιμακίου της Ανώπολης πήγαν με βάρκα στην παραλία “Δώματα”, ωστόσο λόγω ισχυρού αέρα δεν κατάφεραν να δέσουν με αποτέλεσμα να επιστρέψουν πίσω στα Σφακιά.

Παρόλαυτα, σε επικοινωνία που είχε η γιατρός, η οποία μετέβη με τους υπαλλήλους της Πυροσβεστικής,ο άνδρας φέρεται απλώς να έχει πάθει διάστρεμμα του αστραγάλου ενώ αρχικά υπήρχε φόβος για σπάσιμο.

Μαζί του βρίσκονται και οι φίλοι του ενώ έχουν νερό και φαγητό στην διάθεση τους.

Αύριο το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Ανώπολης θα προσπαθήσει εκ νέου να προσεγγίσει το σημείο όπου βρίσκονται οι τουρίστες, εφόσον το επιτρέπουν οι άνεμοι, ειδάλλως θα μεταβούν με τα πόδια μέχρι το σημείο

Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα

Συναγερμός σήμανε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Βρυσών στις 19:00 το απόγευμα όταν μέσω του αριθμού εκτάκτου ανάγκης, ένας τουρίστας ειδοποίησε ότι έχει χτυπήσει σοβαρά το πόδι του και μάλλον το έχει σπάσει.

Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης μαζί με αυτό των Βρυσών θα συμμετάσχει στην επιχείρηση διάσωσης που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγα λεπτά.

Οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής θα μεταβούν από με σκάφος από την χώρα Σφακίων στην παραλία “Δώματα”θα παραλάβουν τον τουρίστα και από εκεί θα τον μεταφέρουν στην Αγιά Ρουμέλη.

Να σημειωθεί ότι το σκάφος με το οποίο θα μεταφερθεί οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής είναι ιδιωτικό και η πληρωμή της μεταφοράς θα γίνει από τον Δήμο Σφακίων, καθώς το σκάφος-ασθενοφόρο που υπάρχει δεν λειτουργεί λόγω ζημιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook