Τα ίχνη της έχουν χαθεί από τη Μ.Τετάρτη- Έκτοτε η γυναίκα που έχει δύο μικρά παιδιά δεν έχει δώσει σημεία ζωής 

Σε σενάριο  για δυνατούς λύτες  εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης μιας νεαρής γυναίκας από τα Γιάννενα.

Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών η Τάνια έφυγε ξαφνικά από το σπίτι της, τη Μεγάλη Τετάρτη . Έχοντας αφήσει πίσω σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 8 και 12 ετών αντίστοιχα, δεν έχει δώσει σημεία ζωής κάνοντας την οικογένειά της να αγωνιά. 

Ο σύζυγος της Τάνιας μιλά στο protothema.gr ζητώντας να βρεθεί η γυναίκα του και να επιστρέψει στα παιδιά της , που τη περιμένουν με αγωνία να γυρίσει κοντά τους . 

" Έφυγε τη Μ. Τετάρτη από το σπίτι χωρίς να πει σε κανέναν τίποτα , χωρίς να αφήσει ενα σημείωμα και να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους έφυγε. Με άφησε μαζί με τα δύο παιδιά μας. Και η κόρη μου και ο γιος μου γνωρίζουν ότι η μαμά τους έφυγε από το σπίτι , ότι εξαφανίστηκε, είναι ενημερωμένα γιατί είναι σε ηλικία που καταλαβαίνουν και γνωρίζουν πολλά.Δεν μπορούσα να τους κρύψω ότι η μητέρα τους έφυγε από το σπίτι γιατί την αναζητούσαν συνέχεια", λέει στο protothema.gr

Ο σύζυγος της Τάνιας, απευθύνεται σε όλους ζητώντας την βοήθειά τους στην προσπάθεια εντοπισμού της νεαρής μητέρας . Παρακαλείται όποιος γνωρίζει ο,τιδήποτε να απευθυνθεί στην Αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων.

Πηγή: protothema.gr