Δεν ξέρουμε αν η νέα κολεξιόν από τις αδερφές Kardashian θα καταφέρει να ανοίξει νέα μονοπάτια στο δρόμο της Μόδας, παρόλα αυτά για τους φανατικούς θαυμαστές των celebrity – κοριτσιών τα ρούχα που λανσάρονται και βρίσκονται ήδη από χθες στην online αγορά σίγουρα αναμένεται να τους εντυπωσιάσουν.

Η κολεξιόν που φέρει την επωνυμία «The Kardashian Kollection» θα είναι διαθέσιμη σε 400 καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 25 του Αυγούστου, ενώ όπως προαναφέραμε τα πρώτα κομμάτια κάνουν πρεμιέρα από χθες, ημέρα Τρίτη, στις online αγορές και μάλιστα με έκπτωση που αγγίζει το 30%.

Όπως ήταν αναμενόμενο η σειρά υπογράφεται και από τις τρεις αδερφές την Kim, την Kourtney και την Khloe και ναι εδώ μπορεί να μια γυναίκα να βρει τα πάντα. Από σέξι εφαρμοστά φορέματα, μέχρι φαρδιά μοδάτα παντελόνια και φυσικά πανύψηλες θανατηφόρα σέξι γόβες, αλλά και πλατφόρμες. Οι τιμές, αναφέρει το protothema.gr, ξεκινούν από περίπου 25 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 100. Στη σειρά υπάρχουν επίσης και τσάντες, όπως και πολλά αξεσουάρ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα η Kim, ίσως και η πιο δημοφιλής από την οικογένεια, στο Good Morning America δήλωσε ότι αυτό το εγχείρημα ήταν για εκείνη ένα όνειρο που επιτέλους έγινε πραγματικότητα.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook