Η Νικόλ Μαλλιωτάκη φαίνεται να το σκέφτεται σοβαρά, καθώς όπως είπε, αν δεν διεκδικήσει τη δημαρχία ο ομογενής επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης τότε θα εισέλθει η ίδια στο στίβο.

Η Νικόλ είναι Ελληνοαμερικανίδα πολιτειακή βουλευτής του Μπρούκλιν και του Στάτεν Αϊλαντ.

Όπως δηλώνει, τελευταία δέχεται πολλές πιέσεις για να κατέβει για δήμαρχος στη Νέα Υόρκη.

Η Νικόλ φαίνεται να το σκέφτεται σοβαρά, καθώς όπως είπε, αν δεν διεκδικήσει τη δημαρχία ο ομογενής επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης τότε θα εισέλθει η ίδια στο στίβο.

Η ημερήσια εφημερίδα «Staten Island Advance» σε άρθρο της αναφέρει «είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο ένας Ελληνας Ρεπουμπλικανός θα τρέξει για δήμαρχος της Νέας Υόρκης» και διευκρινίζει ότι πρόκειται για τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Τζον Κατιματίδη και την πολιτειακή βουλευτή Νικόλ Μαλλιωτάκη. 

«Οι δύο είναι πολύ κοντά λόγω της κοινής ελληνικής κληρονομιάς», επισημαίνει.

Παράλληλα, αναφέρεται στις προκριματικές εκλογές του 2013 και τονίζει ότι στο Στάτεν Αϊλαντ είχε κερδίσει ο ομογενής Τζον Κατσιματίδης.

Η κ. Μαλλιωτάκη αποκάλυψε ότι εργάζονται ως ομάδα με τον κ. Κατσιματίδη και ότι όπως και το 2013 θα στηρίξει την υποψηφιότητά του. Εάν όμως δεν τρέξει τότε θα εισέλθει η ίδια στην κούρσα και θα ζητήσει από τους ψηφοφόρους να ενισχύσουν την εκστρατεία της με $178 τα οποία θα αντισταθμιστούν από τα κονδύλια του δήμου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook