Κάνοντας άσχημο ξεκίνημα στο παιχνίδι ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια και ηττήθηκε με 14-6 από τον Απόλλωνα, στο Κολυμβητήριο Χανίων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-7 και στη συνέχεια ήταν πολύ δύσκολο να "επιστρέψουν" στο ματς οι πολίστες του Ηλία Μαχαίρα.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ για το παιχνίδι αναφέρει τα εξής:

Το προβάδισμα που απέκτησε ο Απόλλων μέχρι τα μέσα του 2ου 8λεπτου με το ευρύ 7-0 αποτέλεσε τη βάση προκειμένου να καταφέρει να φύγει νικητής από το Κολυμβητήριο Χανίων, επικρατώντας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ANEK LINES με το τελικό σκορ 14-6 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2.


Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα παρουσίασε δυσκολίες στο σκοράρισμα, ενώ ειδικότερα σε πολλά σημεία του ματς δεν μπόρεσε ν’ αξιοποιήσει το πλεονέκτημα ότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω. Ο Απόλλων ήταν πιο αποφασιστικός κι έτσι κατάφερε να επιβάλλει την κυριαρχία του κι εν τέλει να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση.

Πρώτοι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους οι Γερακούδης και Παπαδόπουλος που σημείωσαν από 3 γκολ ο καθένας ενώ για τον ΝΟΧ ANEK LINES σημείωσε τα 2 από τα 6 τέρματα.

Το παιχνίδι έγινε μέσα ένα βροχερό τοπίο στο Κολυμβητήριο Χανίων, ενώ συν τοις άλλοις και η θερμοκρασία ήταν αρκετά χαμηλή.

Η εξέλιξη του αγώνα

0-1 Δερμιτζάκης
0-2 Παπαδόπουλος
0-3 Γερακούδης
0-4 Αφρουδάκης
0-5 Μητρόπουλος
0-6 Χατζηστεφάνου
0-7 Γερακούδης
1-7 Μπαριωτάκης
2-7 Κατσουλάκης
2-8 Λάζαρης
3-8 Μπατάκης
3-9 Παπαδόπουλος
3-10 Μαυρωτάς
4-10 Κατσουλάκης
4-11 Γερακούδης
4-12 Χατζηστεφάνου
5-12 Τσιστράκης
5-13 Παπαδόπουλος
5-14 Δερμιτζάκης
6-14 Χαριτάκης

Τα 8λεπτα: 0-4, 2-4, 1-1, 3-5

Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Κατσουλάκης 2, Παπαδόπουλος, Παπαμανωλιουδάκης, Μπατάκης 1, Πετρόχειλος, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης 1, Πατρικάκης, Μαραγκουδάκης, Τσιστράκης 1, Μητράκης, Μυγιάκης, Βολτυράκης.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Ρέππας, Μαυρωτάς 1, Μητρόπουλος 1, Γερακούδης 3, Τσίκλος, Παπαδόπουλος 3, Λάζαρης 1, Δερμιτζάκης 2, Αφρουδάκης 1, Χατζηστεφάνου 2, Μιχαλόπουλος.

Οι δηλώσεις του Ηλία Μαχαίρα: «Ημασταν πολύ κακοί στον παίκτη παραπάνω χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο η άμυνα του αντιπάλου. Η άμυνά τους ήταν καλή στημένη στα ίσα, αλλά από εκεί και πέρα εμείς ήμασταν πολύ κακοί στον παίκτη παραπάνω. Αυτό που χρειαζόμαστε στα επόμενα παιχνίδια είναι 7 βαθμοί για να εξασφαλίσουμε μαθηματικά την παρουσία μας στον όμιλο ανόδου. Για το αν θα παρουσιαστούμε καλύτερα εκεί θα εξαρτηθεί καθαρά από το πόσο καλά θα είμαστε προπονημένοι. Σε σημεία του παιχνιδιού δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς διότι διαφορετικά δεν θα βρεθούμε καν στον όμιλο ανόδου, όχι να είμαστε η μία ομάδα που θα πάρει την άνοδο. Θεωρώ πως ίσως αυτό είναι κι ένα μάθημα για να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».