Στην επικαιρότητα έρχεται ξανά το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκη” μετά τις τελευταίες δηλώσεις που έγιναν από Καρυπίδη, Μαθιουλάκη αλλά και την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά.

Ωστόσο μία άλλη διάσταση στο θέμα δίνει ο Καμερουνέζος αμυντικός του Πλατανιά Γιάγια Μπανανά, που μίλησε στο contra.gr και υποστήριξε ότι ναι μεν υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια αλλά δεν πείραξε κάποιος τους παίκτες του Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπανανά όπως δημοσιεύονται στο contra.gr:

Μπορείς να μας πεις τι συνέβη εκείνη τη μέρα στο ημίχρονο του αγώνα, γιατί γίνεται μεγάλος θόρυβος για επεισόδια εις βάρος σας;

“Ήταν όντως ένα παιχνίδι με ένταση και πάθος στον αγωνιστικό χώρο. Στο ημίχρονο είναι αλήθεια πως υπήρξαν φωνές, προκλήθηκε μεγάλη ένταση, αλλά κανείς δεν μας πείραξε ούτε μας ακούμπησε. Αυτά τα πράγματα, με τις φωνές στα αποδυτήρια, δυστυχώς γίνονται στα περισσότερα γήπεδα στην Ελλάδα. Εμείς στον Πλατανιά έχουμε ένα ήσυχο και οικογενειακό γήπεδο, αλλά όταν παίζουμε με μεγάλες ομάδες, πάντα αντιμετωπίζουμε παρόμοιες συμπεριφορές και πίεση”.

Ο Πλατανιάς είναι από τις σταθερότερες του πρωταθλήματος. Πιστεύεις οτι μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα;

“Πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα μας. Και θεωρώ πως δεν είχαμε κάτι να ζηλέψουμε από τις ομάδες που θα παίξουν στα φετινά πλει οφ. Στόχος μας θα μπορούσε να είναι και η Ευρώπη! Γιατί όχι…”.

Μαραγκός: Να υπερισχύει το δίκαιο

Από την άλλη ο Στέλιος Μαραγκός σε δηλώσεις του στο sdna.gr τόνισε τα εξής: «Κι εγώ πληροφορήθηκα τις τελευταίες ώρες ότι ενδεχομένως να κληθούν και παίχτες του Πλατανιά να καταθέσουν για το παιχνίδι στο “Καραϊσκάκη”. Δεν ξέρω αν αυτό θα γίνει ή όχι, φυσικά και θέλω να υπερισχύει το δίκαιο και δεν φοβάμαι κανέναν, αλλά θεωρώ ότι εμείς ως ποδοσφαιριστές δεν έχουμε καμία δουλειά εκεί, απ την στιγμή που υπάρχουν παρατηρητές, η διεύθυνση αθλητικής βίας, αλλά και κάμερες. Εμάς η δουλειά μας είναι να αγωνιζόμαστε μόνο στο γήπεδο. Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι κι ας πάρουν όποια απόφαση θεωρούν σωστή. Βγήκε πριν από μέρες ο Χρήστος Καρυπίδης και μίλησε και στοχοποιήθηκε κατευθείαν απ την μια πλευρά. Είναι άδικο όλο αυτό…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook