Στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο θα “πέσει” η αυλαία της φετινής σεζόν για τον Πλατανιά, που ξεκίνησε την Τρίτη την προετοιμασία του για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.

Σε μία ακόμα επιστροφή του ως αντίπαλος στο Περιστέρι ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μανούσο, Μπανανά, Στάθη και Βάντερσον. Επίσης προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Μαραγκός, Μουνάφο και Γιορέντε.

Η επίσημη ενημέρωση του Πλατανιά για την προπόνηση της Τρίτης αναφέρει τα εξής:

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την τελευταία αναμέτρηση του πρωταθλήματος 2016-17.

Στόχος του Πλατανιά είναι να κλείσει τη σεζόν με θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμα επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά.

Στη σημερινή προπόνηση, όσοι παίκτες είχαν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο κ.Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει για το τελευταίο ματς της σεζόν στους τιμωρημένους Μανούσο, Μπανανά, Στάθη και Βάντερσον.

Επίσης προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Μαραγκός, Μουνάφο και Γιορέντε και συμμετοχή τους θα κριθεί τις επόμενες μέρες.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook