Απο την Τρίτη 2 Μαϊου κοντά σας και πάλι το Iolida Splash και υπόσχεται ατελείωτο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

Το ταξίδι στον απίθανο κόσμο της ψυχαγωγίας και τη διασκέδασης στα Χανιά, ξεκινά σ' ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αγίας Μαρίνας, στο water park Iolida Splash.

Το water park Iolida Splash, ο χώρος ψυχαγωγίας και διασκέδασης που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι από πέρυσι, ανοίγει και πάλι τις πύλες του για να υποδεχτεί κάθε σας εκδήλωση, υποσχόμενο ατελείωτο παιχνίδι και διασκέδαση.

Ιδανικό για παιδικά party, γενέθλια, εορτές και κάθε είδους εκδήλωση, το Iolida Splash υπόσχεται και αυτή τη χρονιά να γίνει το επίκεντρο των πιο όμορφων στιγμών του καλοκαιριού σας.


Οι πισίνες και οι νεροτσουλήθρες στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο του Iolida Splash θα σας ενθουσιάσει, ενώ οι έμπειροι chef στο snack bar καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό, θα ικανοποιήσουν κάθε ηλικία και κάθε απαίτηση και θα προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε σας εκδήλωση.


Στον χώρο υπάρχει συνεχώς ναυγαγοσώστης που φροντίζει για την ασφάλεια των μικρών παιδιών, ενώ η πολυετής παρουσία του Ομίλου στον κλάδο εγγυάται άριστες και πιστοποιημένες υπηρεσίες φιλοξενίας και εστίασης σύμφωνα με το ISO 9001:2000 και ISO-22000.

Ο Όμιλος Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Καραβαράκη

Το Iolida Splash ανήκει στον Όμιλο Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Καραβαράκης ΑΕ, ο οποίος δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία και ευθύνη στον τομέα της παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας από το 1989. 

Ο Όμιλος διαθέτει 4 ξενοδοχειακές μονάδες στην Αγία Μαρίνα και τον Πλατανιά, τα Iolida Beach Luxury Resort 5*, το Iolida Village 4*, το Erato Beach και το Avra στην Αττική.

Το water park Iolida Splash βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα, δίπλα από το ξενοδοχείο Iolida Village και μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 28210 60751 και το email: [email protected]