Κάλεσμα σε συμμετοχή και προσφορές στους επισκέπτες στα πλαίσια του Run Greece Ηράκλειο από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων του RUN GREECE που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 και αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, ο σύλλογος καλεί τα μέλη του :

1.Να αναρτήσουν σε εμφανή σημεία στις προθήκες των καταστημάτων τους την αφίσα που αφορά την οργάνωση του RUN GREECE. Αφίσες και προγράμματα του αγώνα θα διατίθεται στα Γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου (από 27-4-2017).

2. Να προβούν σε προσφορές  των εμπορευμάτων τους, στους συμμετέχοντες στο RUN GREECE επισκέπτες της πόλης, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Απριλίου 2017.

3. Είτε να συμμετέχουν όσοι μπορούν στον αγώνα δρόμου είτε να το παρακολουθήσουν ως θεατές, με στόχο την ενίσχυση της εκδήλωσης η οποία έχει θετικό αντίκτυπο στην εμπορική και τουριστική κίνηση της πόλης μας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και τις συμμετοχές στην ιστοσελίδα http://www.run-greece.gr/index.php/registration/registration-irakleio